Sosyal yardımlarla Kepez’de yüzler gülüyor

14 Mart 2025, Cuma - 11:36
Sosyal yardımlarla Kepez’de yüzler gülüyor
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün “Kepez’de hiç kimse yatağa aç girmeyecek” sözüyle 11 katına çıkarılan sosyal yardımlar sayesinde artık Kepez’de yüzler gülüyor, aileler huzur içinde sofralarına oturuyor.

Kepez Belediyesi, 680 bin nüfuslu ilçenin her köşesine dokunan hizmet çalışmalarıyla, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün göreve gelmesiyle sosyal yardım destekleri de öncelikli projeler arasına alındı. Başkan Kocagöz’ün “Kepez’de hiç kimse yatağa aç girmeyecek” sözüyle 11 katına çıkarılan sosyal yardımlar sayesinde artık Kepez’de yüzler gülüyor, aileler huzur içinde sofralarına oturuyor. Halk odaklı sosyal yardımlarla Antalya’da dayanışmanın, paylaşmanın ve adil hizmet anlayışının en güzel örneklerini sergileyen Kepez Belediyesi, Ramazan ayında da sosyal yardımları hız kesmeden sürdürüyor. Kepez Belediyesi, ilçenin 68 mahallesinde yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye temel gıda ürünlerinden oluşan Ramazan ikramlarını ulaştırıyor. Ramazan ikram paketlerinde şeker, mercimek, bulgur, pirinç, tuz, domates salçası, çay, ay çiçek yağı, zeytin, makarna, hazır çorba, puding ve un gibi temel gıda ürünleri yer alıyor.

BİR KİŞİ DAHİ YATAĞA AÇ GİRMESİN

Bu desteklerin sadece Ramazan ayı ile sınırlı olmadığını belirten Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, “Biz seçim döneminde ‘Bir kişi bile yatağına aç girmeyecek’ demiştik. Bugün de bu sözümüzü tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kepez’de kimsenin aç uyumaması için vatandaşlarımızın da desteğini bekliyoruz. Eğer çevrenizde yardıma ihtiyacı olan biri varsa, lütfen belediyemize bildirin. Ramazan birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır, gelin hep birlikte bu dayanışmayı büyütelim. Gelin, komşularımıza destek olalım” dedi.  
Sosyal yardımlarla Kepez’de yüzler gülüyor
Sosyal yardımlarla Kepez’de yüzler gülüyor
Sosyal yardımlarla Kepez’de yüzler gülüyor
Sosyal yardımlarla Kepez’de yüzler gülüyor
Sosyal yardımlarla Kepez’de yüzler gülüyor
Sosyal yardımlarla Kepez’de yüzler gülüyor

Benzer Haberler

Başkan Kocagöz, iş insanlarına Kepez’i anlattı

Başkan Kocagöz, iş insanlarına Kepez’i anlattı

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin(KONYSİAD) konuğu oldu. İş insanlarına Kepez’i anlatan Başkan Kocagöz, 5 yıl sonraki Kepez’i,  sanatın şehri, sporun şehri, kültürün şehri, Antalya’nın

Kepez’den Ay Deresi’ne örnek belediyecilik hizmeti
Kepez’den Ay Deresi’ne örnek belediyecilik hizmeti

Kepez Belediyesi, su taşkınları ile gündeme gelen Güneş Mahallesi'ndeki Ay Deresi'ni ıslah çalışmalarının ardından, örnek bir park ve çevre düzenlemesiyle halkın hizmetine sundu.


Kocagöz, eski mesai arkadaşlarıyla buluştu
Kocagöz, eski mesai arkadaşlarıyla buluştu

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, 1992 yılında Anteks’te birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarıyla bir araya geldi. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada Başkan


Kepez’den çalışan annelere kreş desteği
Kepez’den çalışan annelere kreş desteği

Kepez Belediyesi’nin Erenköy Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin ek binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törende konuşan Başkan Mesut Kocagöz, “Kepez’de bir