Kocagöz, kadınların matine coşkusuna ortak oldu

14 Ağustos 2026, Cuma - 11:27
Kocagöz, kadınların matine coşkusuna ortak oldu
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, kadınların sosyal hayata daha aktif katılımını desteklemek amacıyla düzenlenen ‘Kadınlar Matinesi’ne katıldı. Kadınların coşkusuna ortak olan Başkan Kocagöz, etkinliğin devamı için salondan destek aldı.

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen kadınlar matinesi, bu hafta Sakarya Parkı’ndaki Yüzüncü Yıl Restoran da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de programa katılarak kadınlarla bir araya geldi. Etkinlik alanına gelen Başkan Kocagöz, kadınların yoğun ilgisi ve alkışlarıyla karşılandı. Kadınların mutluluğuna ortak olan Kocagöz, program sırasında “Eğleniyor muyuz?” diye sordu. Salondan yükselen büyük coşku ve “Evet” yanıtı, etkinliğe katılan kadınların programdan duyduğu memnuniyeti yansıttı. Başkan Kocagöz, ardından “Tamam mı, devam mı?” diye sorarak etkinliklerin sürdürülüp sürdürülmemesi konusunda görüşlerini aldı. Kadınların büyük bir coşkuyla “Devam” yanıtı vermesi üzerine Başkan Kocagöz, kadınların mutluluğunun kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

“KADINLAR BİZİM BAŞ TACIMIZ”

Kadınların toplumdaki önemine dikkat çeken Başkan Kocagöz, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen belediye personeline teşekkür ederek şöyle konuştu: “Ben burada emeği geçen bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık. Çünkü sizler bu ortamı sağlamazsanız kadınlarımız bu kadar güzel eğlenemezler. Kadınlar bizim baş tacımız. Kadınlar bizim anamız, eşimiz, kızımız, bacımız. Yani kadınlar her şeyimiz. Kadının değdiği her şey cennettir. Biz bunun farkındayız.”

“SİZLER BİZİM ÖNCELİĞİMİZSİNİZ”

Kepez Belediyesi olarak kadınlara yönelik sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini belirten Başkan Kocagöz, kadınların günlük yaşamın stresinden bir nebze olsun uzaklaşmasının kendileri için büyük mutluluk olduğunu ifade etti. Kocagöz, “Sizler bizim önceliklerimizsiniz. Sizleri mutlu edebilmek, günün stresinden az da olsa uzaklaştırabilmek bizim için çok büyük bir mutluluk. Eğlendiğinize sevindim. Demek ki bu şekilde daha fazla etkinlik yapacağız” dedi. Kadınlardan gelen yoğun ilgi ve coşkunun kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan Kocagöz, Kepez Belediyesi’nin her zaman kadınların yanında olmaya devam edeceğini söyledi. Konuşmasının sonunda kadınlara iyi eğlenceler dileyen Başkan Mesut Kocagöz, Kepez Belediyesi olarak vatandaşların hizmetinde olduklarını belirterek, “Biz Kepez Belediyesi olarak her zaman emrinizdeyiz, emrinizde olmaya devam edeceğiz. İyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Kocagöz’ün konuşmasının ardından kadınlar müzik eşliğinde eğlenmeye devam ederken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Programa katılan kadınlar, Başkan Kocagöz ile hatıra fotoğrafları çektirdiler.

600 KADIN MATİNEDE BULUŞTU

Altı yüz kadının katıldığı matinenin en renkli bölümlerinden biri de düzenlenen dans yarışması oldu. Müziğin ritmine ayak uyduran kadınlar, danslarıyla hem eğlendi hem de yarışmanın heyecanını yaşadı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği dans yarışmasında dereceye giren katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. Yarışma sırasında salonda büyük coşku yaşanırken, katılımcılar arkadaşlarına alkış ve tezahüratlarla destek verdi. Yaklaşık 600 kadının bir araya geldiği matinede, müzik ve dansın yanı sıra samimi ve keyifli anlar da yaşandı.
 
Kocagöz, kadınların matine coşkusuna ortak oldu
Kocagöz, kadınların matine coşkusuna ortak oldu
Kocagöz, kadınların matine coşkusuna ortak oldu
Kocagöz, kadınların matine coşkusuna ortak oldu
Kocagöz, kadınların matine coşkusuna ortak oldu
Kocagöz, kadınların matine coşkusuna ortak oldu

Benzer Haberler

Kepez’de Sünnet Şöleni Coşkusu 

Kepez’de Sünnet Şöleni Coşkusu 

Kepez Belediyesi’nin geleneksel Sünnet Şöleni, 500 çocuğun ve ailelerinin katılımıyla Dokumapark’ta düzenlendi. Çocukların ve ailelerin mutluluğuna ortak olan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, belediyeciliği yalnızca yol, park ve bina yapmak

Kocagöz’ün, anonsuyla Kepez’in sathi asfalt sezonu başladı  
Kocagöz’ün, anonsuyla Kepez’in sathi asfalt sezonu başladı  

Kepez Belediyesi, 2026 yılı sathi asfalt sezonunu dualarla açtı. Başkan Mesut Kocagöz’ün telsizden yaptığı , “Sathi asfalt sezonumuz hayırlı olsun. Bütün arkadaşlarıma selamlar.


Kepez’in 2025 hizmet atağı
Kepez’in 2025 hizmet atağı

Kepez Belediyesi, 2025 yılında eğitimden kültüre, spordan sosyal yaşam alanlarına kadar geniş bir yelpazede hayata geçirdiği projelerle ilçenin yaşam kalitesini yükseltti. İlçenin


Başkan Kocagöz ve sanatçı Mert Fırat “Sanatın Yaşlılıkta İyileştirici Gücü”nü konuştu
Başkan Kocagöz ve sanatçı Mert Fırat “Sanatın Yaşlılıkta İyileştirici Gücü”nü konuştu

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Yaşlılıkta Sağlık ve Esenlik Festivali’nde  “Sanatın Yaşlılık Dönemindeki İyileştirici Gücü” konuşuldu. Kepez Belediye