Son Haberler
- Kepez, vatandaşlarını Habipler Mahallesi’ndeki iftarda buluşturdu
- Kocagöz, Trafik Eğitim Parkı’nda
- Kepez’de Merve Özbey konseri
- Kepez’in Ramazan etkinliklerinde çocuklar çok eğleniyor
- Ramazan bereketi Kepez’in iftar sofralarında paylaşılıyor
- Kepez, halkın sağlığıyla oynayanlara ‘dur’ dedi
- Kepez’de bahar hazırlığı
- Anneler ve çocukları sanatla buluştu
- Akdeniz’in en büyük kütüphanesine öğrencilerden büyük ilgi
- Kepez’de lokmalar paylaşıldı
Kepez’den türkülerle, şarkılarla yeni yıl konseri
8 Ocak 2025, Çarşamba - 12:28Kepez Belediyesinin ev sahipliğinde Sümer Ezgü Sanat Akademisi’nin Türk Sanat Müziği (TSM) ve Türk Halk Müziği (THM) koroları yeni yıl konseri düzenledi.
Kepez Belediyesinin 2025 yılı kültür ve sanat etkinlikleri muhteşem bir konserle başladı. Kepez Belediyesi, Sümer Ezgü Sanat Akademisi’nin TSM ve THM korolarını, ilçe sakinleriyle buluşturdu.
TSM Şefi Aydemir Tuncer ve THM Şefi M. Berkan Sayın yönetimindeki korolar, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde konser verdi.
Korolar, Kepez Belediyesinin organize ettiği yeni yıl konserinde, çeşitli Türk halk müziği ve Türk sanat müziği eserlerini seslendirdi.
Konseri, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, meclis üyelerinin yanı çok sayıda sanatsever izledi.
Başkan Yardımcısı Adanır, konser sonunda koro şefleri Aydemir Tuncer ve M. Berkan Sayın’a çiçek hediye etti. Adanır, Anadolu coğrafyasını iki güzel rengi olan Türk halk müziği ve Türk sanat müziğini, Kepez sakinleriyle buluşturmasından dolayı Sümer Ezgi Sanat Akademisi’ne, koro şeflerine, saz sanatçılarına ve koro üyelerine teşekkür etti. Sümer Ezgü Sanat Akademisi Müdürü Taner Ezgü de, kültür ve sanata verdiği destekten dolayı Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocogöz adına Başkan Yardımcısı Adanır’a plaket takdim etti.
Benzer Haberler

Kepez’de Bahar ve Aşk Şarkıları Konseri
Kepez Belediyesi’nin Mimar Sinan Akademi Türk Sanat Müziği Korosu, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde "Bahar ve Aşk Şarkıları" temalı unutulmaz bir konser verdi. Nihavend, Kürdi, Muhayyer Kürdi, Hicaz ve Uşşak makamlarından oluşan 16 eser, müzik

Kepez’de Deniz Baykal anısına anlamlı gece
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 4. Genel Başkanı Deniz Baykal için, vefatının 2. yıl dönümünde Kepez’de “Türkiye Siyasetine Adanmış Bir Ömür” fotoğraf sergisi ve anma gecesi

Türk müziğinin efsaneleri Kepez’de anıldı
Kepez Belediyesi, Türk müziğinin efsane isimleri Cem Karaca ve Barış Manço’yu unutulmaz eserleriyle andı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen senfonik rock konseri yoğun ilgi

Kepez’in mahallelerinde artık müzik var
Kepez Belediyesi, kültür faaliyetleri kapsamında düzenlediği ‘Kepez’de Müzik’ etkinliğiyle eğlenceyi ve sanatı vatandaşın ayağına götürüyor. Yaz döneminde gerçekleştirilen