Başkanımız Hakan TÜTÜNCÜ nün 30 Ağustos Bayram Mesajı

29 Ağustos 2010, Pazar - 23:32
Başkanımız Hakan TÜTÜNCÜ nün 30 Ağustos Bayram Mesajı




Kepez Belediye Başkanı Sn. Hakan Tütüncü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, 30 Ağustos un, 88 yıl önce destansı istiklal mücadelesinin taçlandığı gün olduğunu belirtti.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, “30 Ağustos Zaferi, Kahraman Milletimizin, Büyük Atatürk önderliğinde kadın, erkek, genç, yaşlı, her kesiminin canını dişine takarak kanıyla yazıp tarihe armağan ettiği eşsiz kahramanlık destanının adıdır. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetin, onun hedefi doğrultusunda yükseklere
 
taşımanın onuru ve gururu içerisindeyiz. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur, her zaman canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Ne mutlu bizlere ki bugün muasır medeniyetleri aşma hedefine her zamankinden çok daha yakınız. 

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları ve Antalya’lı vatandaşlarımın 30 Ağustos Zafer Bayramı nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

 

Benzer Haberler