Sanayi esnafına sosyal tesis

4 Haziran 2010, Cuma - 23:19
Sanayi esnafına sosyal tesis

Akdeniz Küçük Sanayi Kooperatifi üyeleri için halı saha, restoran, kafeterya ile hamamdan oluşan sosyal tesis yapımı düzenlenen törenle start aldı.


Akdeiz Sanayi Kooperatifi üyelerinin yararlanması amacıyla sosyal tesisin yapımına başlandı. Tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Öztürk ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.


Türkiye’de ilk kez bir sanayi kompleksinde yapımına başlanan sosyal tesisin temeli atılmış oldu. Kurdele kesiminin ardından iş makineleri harekete geçti. Temel atma törenine ev sahipliği yapan Akdeniz Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk, yapımına başlanan sosyal tesisin, sanayi esnafının isteği doğrultusunda oluşturulduğu ifade edildi. Öztürk, arsanın 4 dönümden oluştuğunu, 2 dönümün kendilerine ait olduğunu ancak diğer 2 dönümünde Kepez Belediyesi tarafından verildiğinin altını çizerek katkıda bulunanlara teşekkür etti.


Öztürk, tesis yatırımın 2 Milyon TL olduğunu da sözlerine ekleyerek, sanayi esnafının artık rahat nefes alması ve dinlenmesi için uğrayacağı özel bir adrese sahip olacağını ifade etti.


HEDEFLER ARASINDA


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise göreve geldikten sonra Akdeniz Sanayi Sitesi’nden vatandaşların daha güzel hizmet alması yolunda hedef koyduklarını dile getirerek, yaklaşık 12 ton asfalt dökülerek yolların asfaltlanması çalışmasına önem verdiklerini söyledi. Tütüncü, “Sadece yolları asfaltlamakla kalmadık, sanayi sınırları içinde kalan Ünsal Mahallesi’ndeki gecekondu konusuna da çözüm getirmek için 3 kez encümen kararı çıkardık. Sorunun çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.



Benzer Haberler