Tütüncü kapı kapı gönül alıyor

25 Mayıs 2018, Cuma - 11:01
Tütüncü kapı kapı gönül alıyor
Başkan Hakan Tütüncü, Ramazan ayının ilk haftasında farklı mahallelerde 150 ev ziyaretinde bulundu, 19 mahallede 20 bin hemşehrisiyle orucunu açtı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan ayının rahmetini, bereketini,  ev ziyaretleri, mahalle iftarları ve teravih sonrası şerbet ikramıyla halkıyla iç içe yaşıyor. Başkan Hakan Tütüncü, sıcak havaya rağmen Ramazan’da da mahalle ziyaretlerini artırarak sürdürüyor.
Başkan Tütüncü, gün boyunca farklı mahallelerde 30’a yakın evi ziyaret ediyor.
Tütüncü, sabah saatlerinde partisinin ilçe teşkilatının iki mahalledeki ev ziyaretleri programına katılıyor. Tütüncü, öğleden sonra ise iftar verecekleri mahallelerde muhtarların rehberliğinde ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.  Tütüncü, ziyaretlerde yaşlıların, hastaların ve ihtiyaç sahiplerinin taleplerini dinliyor ve karşılıyor.

Orucunu binlerce hemşehrisiyle açıyor

Akşamki ev ziyaretlerinin ardından Tütüncü,  belediyesinin iki,bazı günler 3 mahallede kurduğu iftar soflarında binlerce hemşehrisiyle orucunu açıyor. Başkan Hakan Tütüncü, teravih namazının ardından ilçe sakinlerine şerbet ikramında bulunarak, sabah saatlerinde başladığı Ramazan mesaisini tamamlıyor.
Başkan Tütüncü’nün Ramazan mesaisine meclis üyeleri, Partisinin il ve ilçe yönetim kuruyu üyeleri, bürokratları, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş eşlik ediyor.

“Gönüller alıyoruz”

Tütüncü, Ramazan ayında gerçekleştirdiği ev ziyaretleriyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “ Ramazan’da her gün kalpler kazanmak, gönüller almak için yollardayız. Sabah saatlerinde ve öğleden sonra farklı mahallelerde ev ziyaretleri yapıyoruz. Önemli olan bu mübarek günlerde gönül kapılarını aralayabilmek ve gönülden gönüle yol bulabilmek.
Sayılı günler geliyor, geçiyor. Ramazan ayında bir haftayı geride bıraktık. Önemli olan bu sayılı günleri eni iyi şekilde değerlendirebilmektir. Ramazan ayı boyunca dinlenmeden, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Bir haftada 19 mahallede 150’ye yakın ev ziyaretinde bulunduk. Her ziyaret ettiğimiz evde farklı şeyler konuştuk, gönülden gönüle yol bulduk. Belediyenin vatandaşlarıyla iç içe ve gönül gönül olması çok büyük bir bereket.

“Devletin şefkatini gösteriyoruz”

Yollar, parklar yapmanın, kocaman kocaman projeleri hayata geçirmenin ötesinde önemli olan gönüller kazanabilmek ve gönüllerde yer edinebilmektir. Devlet ve kamu kurumları bu anlamda bir gayretin içersindeyse orada huzurlu, mutlu insanların olduğunu görüyoruz. Biz aslında gönülleri şenlendirmek, devletin şefkatini göstermek arzusuyla bu ziyaretlerimizde gerçekleştiriyoruz.”
 
 
Tütüncü kapı kapı gönül alıyor
Tütüncü kapı kapı gönül alıyor
Tütüncü kapı kapı gönül alıyor
Tütüncü kapı kapı gönül alıyor
Tütüncü kapı kapı gönül alıyor
Tütüncü kapı kapı gönül alıyor

Benzer Haberler