Tütüncü’den AKMEK’li kadınlara müjde

4 Nisan 2018, Çarşamba - 15:25
Tütüncü’den AKMEK’li kadınlara müjde
Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları(AKMEK) kursiyerleri tarafından Dokumapark’ta açılan El Emeği Çarşısı’nı ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçici olan çadır stantlarının yerine kalıcı ve estetik stantların kurulacağı müjdesini verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AKMEK El Emeği Çarşısını ziyaret etti. Kepez Belediyesi’nin halka kazandırdığı Dokumapark’ta açılan el emeği çarşısını gezen Başkan Tütüncü, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen AKMEK’li kadınlara destek oluyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, el emeği çarşısının kısa zamanda büyüdüğünü ve Antalyalılar tarafından beklenenin üzerinde büyük ilgi gördüğünü söyledi. Kısa zaman içerisinde büyüyen pazarın emekçi kadınlarıyla sohbet eden Başkan Tütüncü, bir müjdeyi de AKMEK kursiyerleri ile paylaştı.

Kalıcı ve estetik stantlar  

Geçici olan çadır stantların yerine kalıcı ve estetik stantların kurulacağını müjdeleyen Başkan Tütüncü,” Kadınlarımız en iyi ve en güzel koşullarda yaşamayı hak ediyorlar. Kepez’de kadınlarımız için her türlü imkanı seferber ediyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde buradaki geçici stantları kaldırarak, yerine kalıcı stantlar kuracağız. Kadınlarımızın konforlu şekilde satış yaparak, ev ekonomisine katkıda bulunmalarına olanak sağlayacağız” dedi. AKMEK’li kadınlar ise Kepez Belediyesi tarafından kendilerine tanınan bu ayrıcalıktan dolayı Başkan Tütüncü’ye teşekkür ederek, unutulmaya yüz tutan el emeği ürünlerini daha çok üretme sözü verdiler.

Ev ekonomisine katkı

Kepez Belediyesi’nin halka kazandırdığı Dokumapark’ta açılan stantlarda her cumartesi günü ürünlerini satan kadınlar, ev ekonomisine de katkı sağlıyor. Aynı zamanda yemyeşil bir ormanda her hafta bir araya gelen AKMEK kursiyerleri stantlarında satış yaparken bir yandan da el emeği ürünlerini üretmeye devam ediyorlar. Takı, toka, züccaciye, ev dekorasyon ürünleri, organik çocuk oyuncakları, ev yapımı reçeller, pasta, ahşap boyama, resim, bebek ürünleri gibi yüzlerce farklı alanda ürünün bulunduğu AKMEK El Emeği Çarşısı’na hem kursiyerlerden hem de vatandaşlardan rekor sayıda katılım sağlanıyor.
Tütüncü’den AKMEK’li kadınlara müjde
Tütüncü’den AKMEK’li kadınlara müjde
Tütüncü’den AKMEK’li kadınlara müjde
Tütüncü’den AKMEK’li kadınlara müjde

Benzer Haberler