​Kepez gençleri geleceğe sağlam hazırlıyor

26 Şubat 2018, Pazartesi - 11:33
​Kepez gençleri geleceğe sağlam hazırlıyor
Kepez Belediyesi, yarının büyüklerine sunduğu nitelikli projelerle gençlerin yaşam kalitesini arttırarak sosyal bireyler olabilmeleri için gerekli fırsatları sunuyor.
 
Kepez Belediyesi, gençlerin sosyal nitelikli bireyler olmaları için gerekli alt yapıyı sunuyor.
Sokağın zararlı alışkanlıklarından uzaklaştırdığı geleceğin büyüklerini eğitim, müzik, kültür sanat ve spor donanımlı birer birey olarak geleceğe hazırlıyor. Birbirinden donanımlı projelerle yarının büyüklerine fırsatlar sunan Kepez Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında attığı önemli adımlarla gençleri yetenekli oldukları alanlarda hayata hazırlıyor.
 
Gençlere özel projeler
 
Özellikle eğitim alanında 2009 yılından bu yana onlarca yeni okul ve mevcut okulları da daha donanımlı hale getiren projeler ile destek olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ön planda tuttuğu gençler ve çocuklar, Kepez’de şanslı nesiller olarak yetişiyor. Donanımlı bir yeni nesil için gerekli alt yapıyı sağlayarak yeni projeleri hayata geçiren Kepez Belediyesi, en yoğun mesaiyi yarının büyüklerine harcıyor. Bilgi evleri, etüt merkezleri, kütüphaneler ve okullara kitap yardımları, trafik eğitim parkı, yaz ve kış spor okulları, çocuk meclisi, müzik okulları gibi bir çok proje ile el üstünde tutulan gençler ve çocuklar Kepez’de en ön planda geliyor. Kepez Belediyesi’nin girişimleri ile zararlı alışkanlıklardan uzak tutulan gençler, eğitim, kültür, sanat, spor ve müzikle büyüyen bir nesil olarak başarılı işlere imza atıyor.
 
“Gençlerimiz kendilerini geliştirmeli”
 
Toplumun gençlere ve onların fikirlerine ihtiyacı olduğunu, ancak bu şekilde daha ileriye gidilebileceğini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Gençler, en büyük dinamiğimizdir. Bizler yaptığımız yatırımlarla gençleri teşvik etmemiz gerekiyor. Kepez Belediyesi olarak gençleri geleceğimiz olarak görüyoruz ve onların doğru ortamlarda doğru şekillerde kendilerini geliştirmesi için gece gündüz mesai harcıyoruz” dedi.
​Kepez gençleri geleceğe sağlam hazırlıyor
​Kepez gençleri geleceğe sağlam hazırlıyor
​Kepez gençleri geleceğe sağlam hazırlıyor
​Kepez gençleri geleceğe sağlam hazırlıyor

Benzer Haberler