Kepez’in okullarına sıcak asfalt

7 Şubat 2018, Çarşamba - 13:52
Kepez’in okullarına sıcak asfalt
Kepez Belediyesi ilçesindeki 6 okulun bahçesine yarıyıl tatilinde 1680 ton sıcak asfalt döktü.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin eğitim kalitesini artırmak için verdiği sözlerin bir bir arkasında duruyor. Mesaisinin büyük bir bölümünü çocuklara ve gençlere daha iyi yaşam koşulları sunmak için harcayan Tütüncü, kendisine gelen talepler doğrultusunda Kepez’deki okulların onarım ve tadilat işlerine de katkı sağlıyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, yarıyıl tatilinde 6 okulun bahçe ve yollarına 1680 ton sıcak asfalt döküldü.

6 okula 1680 ton asfalt

Nazire Baki Saatçioğlu Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ne 270 ton, Göçerler İmam Hatip Ortaokulu’na 300 ton, Yedi Kuyular İlkokulu’na 400 ton, Ali Rıza Altıntaş Ortaokulu’na 400 ton, Gülgün Nihat Ömür Ortaokulu’na 100 ton ve Çamlıca İlkolu’na 210 ton sıcak asfalt döküldü. Kepez Belediyesi, ihtiyaç duyulan okulların bahçe ve yollarını asfaltlama çalışmalarını yıl boyunca aralıksız olarak sürdürüyor.

Her okula hizmet

Eğitime destek konusunun doğrudan belediyelerin görevi olmadığına işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, ilçede değer verdikleri en önemli konulardan birinin eğitim olduğunu, bu nedenden dolayı her okula hizmet götürdüklerini söyledi. Okulların tadilat, bakım, onarım, temizlik gibi ihtiyaçlarına da destek olan Kepez Belediyesi, daha kaliteli bir eğitim için çalışmalarını sürdürüyor.
Kepez’in okullarına sıcak asfalt
Kepez’in okullarına sıcak asfalt
Kepez’in okullarına sıcak asfalt
Kepez’in okullarına sıcak asfalt

Benzer Haberler