Kepez’den Örnek Zabıta

1 Şubat 2018, Perşembe - 16:13
Kepez’den Örnek Zabıta
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün  yeniden yapılandırdığı  ve toplumun ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği Kepez Belediyesi Zabıtası, yenilikçi uygulamalar ile örnek oluyor.

Kepez Belediyesi Zabıta teşkilatı 2017 yılında büyük yeniliklere ve değişimlere imza attı. Kepezli vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek amacıyla 2017’de kurulan Turizm Zabıtası, Atlı Zabıta ve Motorize Zabıta ekipleri görsellik açısından da vatandaşların ilgi odağı oldu. Özellikle ilçe sınırlarında bulunan mesire alanlarında ve kent ormanında rutin, arazi keşif ve kontrol görevlerini üstlenen Atlı Zabıta Ekipleri çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.  

Turizm kentine, turizm zabıtası  

Yine 2017 yılında Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan Motorize Zabıta Ekipleri de araçların giremediği dar sokaklardaki olaylara anında müdahale ederek,  Kepezlilere hızlı ve etkin hizmet sundu. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesine 2017 yılında katılan ‘Turizm Zabıta Ekipleri’ de Kepez’in tarihi ve turistik tesislerini muhafaza ederek, bu yerlerin kirletilmesini, çalınmasını ve tahrip edilmesini önleyici tedbirler aldı.

Çocukları gülümseten Zabıta

Kente gelen yerli ve yabancı turistlerin karşılaştıkları sorunlara anında çözüm üreten Turizm Zabıta Ekipleri, bir yandan da Kepez’in tanıtılması için de rehberlik hizmeti verdi. Kepez Belediyesi zabıta ekipleri, asli görevlerinin yanı sıra mahalle, park ve mesire alanlarında rengarenk balonlar dağıtarak, yarının geleceği çocukların gülümsemesine katkıda bulundu. Geçen yıl büyük değişimler göstererek yenilikçi adımlar atan Kepez Zabıtası, 2017 yılında Kepezli vatandaşlara hizmetinin en iyisini sunmak için çalıştı.
 
 
 
 
 
Kepez’den Örnek Zabıta
Kepez’den Örnek Zabıta
Kepez’den Örnek Zabıta
Kepez’den Örnek Zabıta
Kepez’den Örnek Zabıta

Benzer Haberler