Esnaf için işbirliğine hazırız.

22 Mayıs 2010, Cumartesi - 22:07
Esnaf için işbirliğine hazırız.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevimçok, esnafın kalkınması ve problemlerinin çözümü için işbirliği içerisinde çalışma kararı aldı. 

Başkan Hakan Tütüncü, AESOB  Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Abdullah Sevimçok’a iadeyi ziyarette bulundu. AESOB’un yönetim kurulunda yer alan esnaf oda başkanlarının da yer aldığı ziyarette, esnafın sıkıntıları ve çözüm yolları konuşuldu. Ziyarette, ilçe esnafının kalkınması içi prestij caddeler oluşturulması da gündeme geldi.

Sorunları da çözümü de biliyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  AESOB Başkanı Sevimçok,  esnafın sorunlarını kamuoyu ile paylaştığını anımsatarak, “Bu sorunları, bir anda çözme şansımız yok. Ama biz buraya iyi niyetlerle geldik. Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını bilerek yönetime talip olduk. Sorunları biliyoruz, çözüm yollarını da biliyoruz. Fakat esnafın problemlerinin çözümünün istişare ile uzlaşı ile yapılacağı kanaatindeyiz.” şeklinde konuştu.

Tütüncü’nün destekleri ile güzel hizmetler yapacağız.

Esnafın problemlerinin çözümüyle ilgili uzlaşı ve istişarede Kepez Belediyesi’ne önemli görevler düştüğüne vurgu yapan AESOB Başkanı şöyle devam etti:“Sıkıntılarımızı, Sayın Tütüncü’nün, destekleri ile aşacağımıza inanıyorum. Esnaf ve sanatkarımıza nefes aldırmak istiyoruz. Başkanımızla sık sık bir araya geleceğiz. Bundan önce olduğu gibi, problemlerimizi, sıkıntılarımızı bundan sonra da kendisiyle paylaşacağız. Destekleriyle de Antalya, Kepez esnafı için çok faydalı hizmetler yapacağımız kanaatindeyim.”

Yeni yönetim güzel işler yapacak.

AESOB’un yeni yönetimini, seçimi kazanma başarısında dolayı kutlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, yeni AESOB yönetiminin, Antalya esnafının problemleri çözecek, ortadan kaldıracak adımları atacağına, esnafın maddi ve manevi yönden güçlenmesine katkı sağlayacağına yürekten inandığını kaydetti. AESOB yönetimdeki oda başkanların,  meslek örgütlerinde çok ciddi başarılara imza attığını, birçok esnafın da takdirini kazandığını ifade eden Tütüncü, yeni yönetimin, birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel işler yapacağına işaret etti. Başkan Tütüncü, esnafın, Antalya’nın da, toplumumun da, temelini teşkil ettiğinin altını çizerek, güçlü bir toplum yapısına kavuşmanın önceliğinin esnafın güçlenmesinden geçtiğini bildirdi.

Her zaman sizinleyim.

Yerel yönetici olarak her zaman esnafın güçlenmesi adına inisiyatif kullanmayı arzu ettiğine vurdu yapan Başkan Hakan Tütüncü, şunları söyledi: “Bu arzumu, esnaf temsilcileri ile paylaştım. Esnafın güçlenmesi için de adımlar attım. Bu işbirliğini AESOB ’un yeni yönetimiyle yaparak esnafımızın güçlenmesine, kalkınmasına katkı sağlamanın yollarını birlikte aramayı öneriyorum. Esnafımıza getireceğimiz her hizmette istişare yeri AESOB olacaktır. Bundan sonraki süreçte de çok güzel işler yapacağınıza yürekten inanıyorum. Her zaman iyi şeyler yapma yönünde adımlar attığınız zaman da yanı başınızda olacağımı bilmenizi isterim. Her zaman esnafımızın sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerine kapım açıktır.” Ziyarette, ileriki günlerde Dokuma bölgesindeki esnafın ziyaret edilmesi de kararlaştırıldı.

Benzer Haberler