​Tütüncü’den birlik ve beraberlik mesajı

27 Kasım 2017, Pazartesi - 12:52
​Tütüncü’den birlik ve beraberlik mesajı
AK Parti Kepez 4. Olağan İlçe Kongresinde konuşan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, teşkilatlarda kardeşlik havası oluşunca başarının da beraberinde geldiğini vurguladı
 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, birlikte birçok seçimden zaferler kazanarak çıktıkları teşkilatlardaki kardeşlik havasının başarıyı da beraberinde getirdiğini söyledi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Antalya Milletvekilleri ve teşkilat üyelerinin katıldığı Kepez İlçe Kongresi Turgut Özal Spor Salonu’nda düzenlendi.
 
Kepez’in oyları sürekli arttı
 
Tarihi bir gün yaşadıklarını ifade eden Tütüncü, göreve başladığında eski ilçe başkanı Bahattin Bayraktar ile çok zorlu bir kampanya yürüttüklerini hatırlattı. Her seçim döneminde tatlı hatıralar yaşadıklarını belirten Tütüncü, 2015 yılından itibaren çalıştıkları Yusuf İşeri başkan ile güzel kampanyalar yürüterek, he seçimde olduğu gibi AK Parti’nin oylarını arttırdıklarını söyledi.
 
Antalya’nın lokomotifi Kepez
 
Bu kongre ile taze kanlarla 2019 seçimlerine heyecanla yürüyeceklerini belirten Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, AK Parti’nin performansında Antalya çok önemli. Antalya’nın lokomotif ilçesi de Kepez. Bu kongreden topladığımız heyecan ve azimle, 2019 seçimlerine doğru kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Eğer bir yerde kardeşlik içinde geleceğe yürümek varsa, başarı da vardır.”
 
Cumhurbaşkanımızın desteği var
 
Türkiye’nin en kudretli partisi AK Parti’de yer aldıklarını ve en kudretli lideri Recep Tayyip Erdoğan ile çalıştıklarını belirten Tütüncü, dünyaya diplomasi dersi veren Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun da en önemli yol arkadaşı olarak gördüklerini ifade etti. Bütün bunlarla birlikte halka verdiklerini sözleri tutabilme ve şehir için hayalleri gerçekleştirme imkanları oluştuğunu hatırlatan Tütüncü, “Bugün hangi güzelliklere imza attıysak, bunlarda Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin desteği var” dedi.
​Tütüncü’den birlik ve beraberlik mesajı
​Tütüncü’den birlik ve beraberlik mesajı
​Tütüncü’den birlik ve beraberlik mesajı
​Tütüncü’den birlik ve beraberlik mesajı

Benzer Haberler