Kepez Pierre Loti hizmetinizde.

8 Mayıs 2010, Cumartesi - 00:38
Kepez Pierre Loti hizmetinizde.


Kepez Belediyesi’nin, Antalya’nın “Çamlıca Tepesi” haline getirdiği Kent Ormanı’nda yer alan Pierre Loti benzeri çay bahçesi hizmete girdi. Kent Ormanı’nı ziyaret edenler de, Başkan Hakan Tütüncü ile birlikte eşsiz Antalya manzarası eşliğinde çay içti.

Antalyalılar, Kepez Belediye Başkanı Başkan Hakan Tütüncü, verdiği fikirlerle sil baştan yenilen Kent Ormanı’na büyük ilgi gösteriyor. Antalyalılar,  pikniklerini kent merkezinin, Bey Dağları’nın ve denizin en güzel izlendiği ve 100 dönümlük alanın çimlendirildiği Kent Ormanı’nda yapıyor. Ziyaretçiler, resmi olarak açılışı yapılmayan ve yenileme çalışmalarının bitme aşamasına geldiği, mesire alanının yeni imajına ise hayran kaldı. Ziyaretçiler, eşsiz Antalya manzarası eşliğinde, çimlere özgürce basarak, sevdikleriyle eğlenmenin, piknik yapmanın keyfini yaşıyor.

Mesire alanını yenileme çalışmaları kapsamında İstanbul un Eyüp ilçesindeki Pierre Loti tepesindeki çay bahçesi şeklinde oluşturan alan da hizmete girdi. Kent Ormanı’nı ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü de, vatandaşlarla birlikte, muhteşem Antalya manzarası eşliğinde çaylarını yudumladı. Mesire alanını gezen Tütüncü’ye, ziyaretçiler, muhteşem bir alanı, Antalya’ya kazandırdığı için teşekkür ettiler.  Ziyaretçiler, “ Çok güzel oldu Başkan. Çok beğendik. Antalya’nın, Kepez’in böyle bir alana ihtiyaç vardı.  Eline sağlık. “ şeklinde düşüncelerini ifade ettiler.

Türkiye nin en büyük Atatürk maskının ve yapay şelalenin de bulunduğu mesire alanında Osmanlı Odağı şeklinde kahvehane, köy pazarı, seyir terasları, kahvaltı mekânları, çocuk oyun parkı, spor alanı,, Midilli Atları ve araç oto parkı da bulunacak.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, Kent Ormanı’nda çalışmaları önümüzdeki günler içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

Benzer Haberler