Çankaya ismi gibi olacak.

1 Mayıs 2010, Cumartesi - 22:48
Çankaya ismi gibi olacak.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 12 kilometre sıcak asfalt çalışmasıyla yollarının tamamına yakını asfaltlanan Çankaya Mahallesi’ni, ismine yakışır hale getireceklerini söyledi. Mahalle sakinleri de kendilerini toz ve çamur çilesinden kurtardığı için Tütüncü’ye teşekkür etti.

Çankaya Mahallesi’nde gerçekleştirilen 12 kilometrelik sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Böylece mahalledeki yolların tamamına yakını asfaltlanmış oldu. Başkan Hakan Tütüncü de, Çankaya Mahallesi’ni ziyaret ederek, asfalt çalışmasının tamamlandığı caddede incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleri de, kendilerini yazın toz, kışın ise çamur derdinden kurtardığı için Tütüncü’ye teşekkür  etti.

Çankaya’nın kentsel olgusunu artıracağız.
Tütüncü, iklimi ile Antalya’nın hoş mahallelerinden bir olan ve rakımının yüksek olması ve sakinliği nedeniyle de birçok vatandaşın ikamet etmek için tercih ettiği Çankaya Mahallesi’nin Kepez’in önemli noktalarından bir tanesi olduğunu söyledi. Böyle bir yerleşim yerinin şehircilik noktasında çok iyi olması gerektiğine vurgu yapan Başkan Tütüncü, şunları dile getirdi: “Kampanya dönemimizde Çankaya Mahallesi’ni, Masa Dağı olarak bilinen bölgeyi, Antalya’nın önemli cazibe merkezlerinden biri haline getirmeyi hep söylemiştik. Yapmış olduğumuz güzel belediyecilik hizmetleriyle birlikte bu hedefimize yavaş yavaş ulaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ara sokaklar da dahil sıcak asfalt kaplama ile önemli bir yatırım hizmetini gerçekleştirmiş olduk. İleriki günlerde yapacağımız bir takım kentsel çalışmalarla birlikte burada kent görüntüsüne farklılık kazandıracak ya da kentleşme olgusunu ortaya çıkaracak sosyal donatıları da oluşturacağız.”

Masa Dağı Antalya’nın cazibe merkezi olacak.
Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, albenisi çok daha yüksek bir Çankaya Mahallesi oluşturmayı istediklerini kaydederek, “Çankaya Mahallesinin ismine yakışır şekilde güzellikleri içerisinde barındıran bir mahalle haline gelmesini istiyoruz. Hedefimiz,  Masa Dağı’nın, Antalya’nın önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelmesidir. Bunun için de çalışmalarımız sürüyor.”

Muhtardan hizmet teşekkürü.
Çankaya Mahalle Muhtarı Süleyman Doğru da, Tütüncü’nün büyük hizmetler  yaptığını hatırlatarak, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mahallemiz hizmetten yoksundu. Sayın Tütüncü, seçim döneminde mahallemize geldiğinde, ne hizmet yapacaksınız, diye sorduğumuzda, belediye başkanı olduğumda, Çankaya hak ettiği hizmeti alacak, demişti. Belediye başkanı olduktan sonra da Çankaya en büyük hizmeti aldı. Halkım adına kendisine teşekkür ederim.

Benzer Haberler