KEPEZ BASKETBOLA HİZMET EDİYOR. 15.05.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 18:00
KEPEZ BASKETBOLA HİZMET EDİYOR. 15.05.2009

Kepez Belediyesi Spor Salonu, TB2L Final Grubu ve Türkiye Gençler Şampiyonası’ndan sonra, 5. Uluslar arası Antrenörü Gelişim Semineri’ne de ev sahipliği yapacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu12 Dev Adam Basketbol Okulları Direktörü Samer Şenbayrak, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erkin Demir’in, Kepez Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Halil Üner’in de bulunduğu ziyarette Şenbayrak, başkanlık görevinde başarılar dilediği Tütüncü’ye, Türk basketboluna yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti.
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun, gençlere yönelik çalışmalara önem verdiğini belirten Şenbayrak, birçok ilde 12 Dev Adam Basketbol Okulları açtıklarını anımsatarak, bu okulları Kepez Belediyesi işbirliği ile ilçede de açabileceklerini ifade etti.
Kepez Avrupa’yı hedeflemelidir
Kepez Belediyesi’nin, Türk basketboluna yaptığı katkıları takdirle karşıladıklarını kaydeden Samer Şenbayrak, Kepez Belediyespor Salonu’nda, TB2L Final Grubu ve Türkiye Gençler Şampiyonası maçlarının oynandığını anımsatarak, “Avrupa’da, Türkiye’nin birçok ilinde spor kompleksleri gezdim ama Kepez Belediyesi’nin spor tesislerine hayran kaldım. Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kepez Belediyespor, önümüzdeki sezon inanıyorum ki Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyecektir. Bu hedefinin gerçekleşmesi halinde Kepezli çocuklar televizyondan izledikleri Barcelona, Benetton gibi takımları ve ünlü basketbolcuları kendi salonlarında izleme şansı bulacak. Kepez’in, Avrupa kupalarına katılması hem Antalya’nın hem de Kepez’in tanıtımına katkı sağlayacaktır.” ifadesini kullandı.
Türkiye Basketbol Federasyonu12 Dev Adam Basketbol Okulları Direktörü Samer Şenbayrak, ziyarette, Uluslar arası Antrenörü Gelişim Semineri’nin 19-21 Haziran’da Kepez Belediyespor Salonu’nda düzenleneceği de açıkladı.
Türk sporunun emrindeyiz
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Uluslar arası Antrenörü Gelişim Semineri’ne ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Her zaman Türk basketbolunun yanında olduklarını vurgulayan Tütüncü, “Spor salonumuz, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun emrine amadedir. Türk basketbolu için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Çocukları çok seviyoruz. Onların spor yapabilmesi için tesisleşmeye büyük önem veriyoruz. İnşallah Kepez’de12 Dev Adam Basketbol Okulları açarız.” şeklinde konuştu.
Basketbolun sosyal faydası var
Beko Basketbol Ligi’nde yer alan Kepez Belediyespor’un, ilçe için çok özel anlam taşıdığının altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, “Kepez Belediyespor Basketbol Takımı, gençler için çok büyük anlam ifade ediyor. Basketbol takımızın, gençlerin spora yönelmesinde büyük katkısının olmasının yanı sıra sosyal faydası da var: Sporla, gençlerimizi sokağın zararlı alışkanlıklarından koruyorsunuz. Kepez’de sporcu sayısını artırmak istiyoruz. Profesyonel ligde bir takımımızın olması spor alanında yaptığımız çalışmalarda itici bir güç oluyor. Kamu iradesinin görevi halkına artı değer üretebilmektir. Basketbol takımımız da bu amaca yönelik hizmet yarışında bir araç olsun istiyoruz.” şeklinde konuştu.


 


Benzer Haberler