Kepez’de oy kullanmaya engel yok

14 Nisan 2017, Cuma - 18:12
Kepez’de oy kullanmaya engel yok
Kepez Belediyesi Evde Sağlık Hizmetleri ekibi, 16 Nisan Referandum’unda oy kullanmak isteyen, ancak tek başına gitme imkanı olmayan vatandaşlar için iş başında olacak.

Türkiye’nin en kapsamlı evde sağlık hizmetini veren Kepez Belediyesi, 16 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Referandum’da oy kullanmak isteyen bakıma muhtaç vatandaşlara hizmet verecek.

Hasta, engelli veya yaşlı olması sebebiyle oy kullanmaya gidemeyecek olan vatandaşların bir telefonla ulaşabilecekleri bu hizmette araçlarla evinden alınan vatandaşlar, oy kullandıktan sonra sağlık ekipleri tarafından tekrar evlerine bırakılacak. Her türlü sağlık hizmeti, ev temizliği, berber gibi evde bakım hizmetlerini sunan Kepez Belediyesi, yüz binlerce seçmenin bulunduğu ilçede yine bir ilke imza atarak vatandaşları oy sandıklarına taşıyor.

Vatandaşlığın bir gereği olan oy işlemini gerçekleştirmek isteyen ancak fiziksel engelli, hasta ya da yaşlı olan vatandaşlar 0242 316 07 08 numaralı telefonu arayarak, bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilecek. Her zaman vatandaşın yanında olan Kepez Belediyesi, Referandumda da vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

Benzer Haberler