Kepez’in Sultanları durdurulamıyor

27 Şubat 2017, Pazartesi - 11:03
Kepez’in Sultanları durdurulamıyor
Grubunda liderliği garantileyen ve play-off’lar için gün sayan Kepez Belediyespor İzmir deplasmanında Gelişim Kolejini 0-3 mağlup ederek, art arda 13.galibiyetini aldı.

Gösterdiği müthiş performansla takdir toplayan Kepez Belediyespor, grup liderliğini geçen hafta garantilemesine karşın rehavete kapılmadı ve Gelişim Koleji’ni deplasmanda set vermeden mağlup ederek, 13.galibiyetini aldı.

Karşılaşmada baştan sona üstün olan Kepez’in Sultanları 1.seti 11-25 gibi farkla kazandı. 2.set çekişmeli geçerken Sultanlar kazanmasını bildi ve 19-25 sonuçlandı. Son sette rahat bir görüntü sergileyen Kepez Belediyespor 16-25 galip gelirken setlerde 3-0’la rakibini mağlup etti. Kepez Belediyespor play-off’lar öncesi son provasında hazır bir görüntü ortaya koyarken, play-off’ların en iddialı takımlarından olduğunu bir kez daha gösterdi.

Öte yandan ligde grup karşılaşmalarının bitmesine son 1 maç kalırken Kepez’in Sultanlar’ının rakibi Muğla B.Şehir Bld. Ligden çekilmesi nedeniyle Kepez Belediyespor hükmen 3-0 galip sayılacak. Böylelikle Kepez’in Sultanları son 14 karşılaşmasında 14 galibiyet alarak grup karşılaşmasını tamamladı.
 
Kepez’in Sultanları durdurulamıyor

Benzer Haberler