Kepez’de Akademik Voleybol kuruluyor

16 Şubat 2017, Perşembe - 10:25
Kepez’de Akademik Voleybol kuruluyor
Nitelikli projeler ve yatırımlarıyla Türkiye’nin spor  ilçesi olan Kepez, voleybolda profesyonel bir eğitim anlayışıyla yola çıkarak,  Antalya ve Kepez’de ki tüm kız çocuklarına voleybolu sevdirmeyi hedefliyor.

Bu bağlamda voleybol akademisi kuracak olan Kepez Belediyespor ilk adımlarını attı.
Spora ve sporcuya değer veren, kaliteli ve üst düzey bir anlayışı benimseyen Kepez Belediyespor Antalya’da bir ilke daha imza atıyor.

Voleybol  A takımının 2.Ligde şampiyonluğa koşması ve alt yapı takımlarında ki başarılı sonuçlar ile Antalya’da voleybol branşına önem veren en önemli takım olan Kepez Belediyespor, bunlarla yetinmeyip voleybolu, Kepez ve Antalya genelinde yaygınlaştırılması için çalışıyor. Bünyesinde akademik voleybolu kuracak olan Kepez Belediyespor, voleybolu sevdirmek ve genç yetenekleri akademi sayesinde voleybola kazandırmak istiyor.

Kepez Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu: “Voleybol takımımızı 1.Lige çıkarmak istiyoruz. Sadece Kepez’de değil Antalya genelinde de voleybola ilgi çekmek amacıyla, akademik voleybolu Kepez Belediyespor olarak kuruyoruz ifadelerini kullandı.” Öte yandan Ünlüoğlu 2 yıldır sürdürdükleri voleybol yetenek taramalarına daha çok yoğunlaşacaklarını ifade etti.
 
 
Kepez’de Akademik Voleybol kuruluyor
Kepez’de Akademik Voleybol kuruluyor
Kepez’de Akademik Voleybol kuruluyor

Benzer Haberler