Eğitimlerle güçlü kamu hizmeti

14 Şubat 2017, Salı - 13:09
Eğitimlerle güçlü kamu hizmeti
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığının meclis üyelerine verdiği eğitim seminerine MSKM’de ev sahipliği yapan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, daha güçlü kamu hizmetleri için eğitimlere devam edilmesi gerektiğini vurguladı.
 
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığının Antalya’daki partili meclis üyelerine verdiği eğitim seminerine katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, daha güçlü kamu hizmetleri için eğitimlere devam edilmesi gerektiğini vurgulayan bir konuşma yaptı.

Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde (MSKM) düzenlenen seminerde,  AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker eğitimci olarak katıldı.
 
Antalya markasına katkı sağlar
 
Açılış konuşmasında belediyecilikteki başarılarının genel merkezin hassas çalışmalarından geçtiğini bildiklerini dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, bu eğitimlerle Antalya’nın marka değerini daha da yukarılara taşınabileceğini söyledi. Ardından kürsüyü devralan Başkan Tütüncü, zaman zaman tekrarlanan genel merkezin parti içi çalışmalarını çok anlamlı bulduğunu söyledi.
 
Farklı bakış açıları lazım
 

Daha nitelikli kamu hizmeti için tüm yerel yönetimdeki partililerin farklı görüşlere ve farklı bakış açılarına ihtiyacı olduğunu kanaati taşıdığını belirten Tütüncü, “Bir parti şuuru içinde, birlik beraberlik içinde bu çalışmaların faydalı olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) başkanı olarak, meclis üyelerine buna benzer eğitim çalışmaları yapıyoruz. Yeni hedefler koyarak, azmimizi, kararlılığımızı pekiştirmek, son derece güzel oluyor.” diye konuştu.
 
Güçlü olmamıza katkı sağlar
 

Yerel yönetimlerde güçlü olmanın yolunun birlikte gayret göstermekten geldiğine işaret eden Tütüncü, yerel iktidardaki gücün de genel iktidara yansıdığını söyledi. AK Parti’nin ülke çapında güçlü olmasına katkı sağladıklarına inandığını belirten Tütüncü, “16 Nisan sürecinde çok daha güçlü olacağımız bir süreci ülkemiz için yaşamalıyız. Bu seminerin de bu hedefimize gitmemizde yararlı olacağını düşünüyorum.” dedi.
 
Teşkilatlarda yorgunluk yok
 

Başbakan Binali Yıldırım’ın geldiği MSKM’deki toplantıda Antalya’nın 878 belediye başkanıyla birlikte birçok bakana ev sahipliği yaptığını hatırlatarak sözlerine başlayan İlyas Şeker ise, buna rağmen teşkilatlarda tek bir yorgunluk belirtisi görmediğini söyledi. Bu halin 16 Nisan’a kadar devam etmesini dileyen Şeker, “Antalya’nın da güçlü bir evet ile referanduma destek vermesini bekliyoruz.”dedi. Konuşmacı Şeker, çeşitli şemalar ve bilgi notlarını paylaştığı yansı kullanarak, meclis üyelerinin görevleri, sorumlulukları, yapması gerekenler hakkında bilgilendirici bir konuşma yaptı.
 
 
Eğitimlerle güçlü kamu hizmeti
Eğitimlerle güçlü kamu hizmeti
Eğitimlerle güçlü kamu hizmeti
Eğitimlerle güçlü kamu hizmeti

Benzer Haberler