Kepez Belediyespor dolu dizgin

14 Şubat 2017, Salı - 11:40
Kepez Belediyespor dolu dizgin
Deplasmanda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’ne konuk olan Kepez Belediyespor rakibini 1-2 mağlup ederek 2.sıraya yükseldi ve şampiyonluğun önemli adaylarından olduğunu gösterdi.

Ligin ikinci yarısında sergilediği performans ve güzel oyunla zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Kepez Belediyespor, bir engeli daha aştı.

Kütahya deplasmanında Dumlupınar Üniversitesi’ne konuk olan Kepez Belediyespor rakibini 1-2 mağlup ederek zorlu deplasmanda 3 puana ulaştı ve zirve yürüyüşünü sürdür. Kepez Belediyespor galibiyet serisini 4 maça çıkarırken zirve yolunda ki rakiplerinin puan kaybetmeleriyle haftayı karlı kapattı ve avantajı yakaladı. Kepez Belediyespor puanını 34’e çıkardı ve 2.sıraya yükseldi. Aynı zamanda Kepez Belediyespor zirveyle puan  farkını 4’e indirerek rakiplerine göz dağı verdi.

Karşılaşmada  36.dakikada Osman Erol ile öne geçen Kepez Belediyespor ilk yarının son dakikasında kalesinde gördüğü golle 1-1 eşitlikle soyunma odasına gitti. İkinci yarının başlamasıyla kontrolü eline geçiren Kepez Belediyespor, 60.dakika da Savaş Doğan’ın ayağından bulduğu golle durumu 1-2’e getirdi. Bu sonuçla Kepez Belediyespor art arda 4. galibiyetini aldı.
 
Kepez Belediyespor dolu dizgin
Kepez Belediyespor dolu dizgin
Kepez Belediyespor dolu dizgin

Benzer Haberler