Kepez kenetlendi

22 Mart 2010, Pazartesi - 21:21
Kepez kenetlendi
Beşiktaş Cola Turka’yı kendi evinde 77–61 mağlup eden Kepez Belediyespor’un Antrenörü Aziz Bekir, her maçlarını play off final maçı gibi oynadıklarını belirterek, “ Alt sıralarda işler çok karıştı. Her şey son hafta belli olacak.” dedi. 

Beşiştaş Cola Turka maçının ardından bir açıklama yapan Aziz Bekir, maçın çok çekişmeli ve zorlu geçtiğini söyleyerek, “İki oyun kurucu eksiğine rağmen Beşiktaş Cola Turka çok iyi mücadele etti. Maça kazanmak için oyuncularımız çok savaştı yüreğimiz sahaya koyarak, seyircimizin müthiş desteği ile maçı kazanmasını bildik.” şeklinde konuştu. Ligde alt sıralarda işlerin çok karıştığını kaydeden Bekir, şunları söyledi: “Her maçımızı play off final maçı gibi oynuyoruz. Her şey son hafta belli olacak. Üzerlerinde büyük stres olmasına rağmen, 40 dakika savaşarak ve yürekleriyle oynadıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum. 4. çeyrekte skor üretmede yine zorluk yaşadık. Bu sorunu çözersek daha kolay galibiyet alacağımızı düşünüyorum.


Kepez Belediyespor’un başarılı oyuncusu Mesut Ademoğlu da “Seyircimizle, yönetimimizle, teknik ekibimizle, oyuncu arkadaşlarımızla birlikte kenetlenerek çok iyi bir galibiyet aldık.” dedi. Kalan maçlarını da kazanarak ligde kalıcı olduklarını göstermek istediklerini ifade eden Ademoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Kolay olmayacak, mücadele ederek bunu başaracağımıza inanıyorum. Beşiktaş maçında seyirci desteği çok mükemmeldi. Bu destek inanıyorum ki devam edecek. Seyircimiz desteğini devam ettirsin, bizler de onlar için elimizden geleni yapacağız.”


Bu arada maçı seyircilerin arasında izleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, maç sırasında yerinde duramadı. Büyük bir heyecan içerisinde maçı takip eden Tütüncü, Kepez seyircisinin müthiş tezahüratına katılarak Kepez Belediyespo’ra destek verdi. Galibiyetle büyük bir mutluluk yaşayan Başkan Tütüncü, maçın bitimiyle sahaya inerek sarıldığı oyuncularla, yönetimle birlikte galibiyeti kutladı. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, soyunma odasına da giderek, oyuncuları ve teknik ekibi galibiyetten dolayı tebrik etti:


Benzer Haberler