Çalışkan öğrenciye sinema ödülü

17 Şubat 2010, Çarşamba - 19:05
Çalışkan öğrenciye sinema ödülü
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  ziyaret ettiği Ahmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu’nun çalışkan öğrencilerini sinema ile ödüllendirdi.

Başkan Tütüncü, okulları ziyaret ederek hem sıkıntıları çözüyor hem de öğrencilere moral veriyor. Tütüncü, Habibler Mahallesi’ndeki Ahmet Coşkun Bulut İlköğretim Okulu’nu da ziyaret etti. Okul Müdürü Hakan Birşen’den, okulun sorunları hakkında bilgi alan Tütüncü, iki sınıfı da ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler de, ziyaretiyle kendilerini mutlu eden Başkan Tütüncü’yü alkışlarla karşıladı. Öğrencilere bir isteklerinin olup olmadığını, gelecekte ne olmak istediklerini soran Tütüncü,  4-A sınıfında bir öğrenciye, matematik sorusunu çözümünde yardımcı oldu.


Başkan Hakan Tütüncü, Atatürk’ün, “Gelecek çalışkan olanlarınındır.” sözünü hatırlattığı öğrencilere, şu tavsiyelerde bulundu: “Öğretmenleriniz, güzel bir ortamda eğitim almanız için gayret gösteriyor. Sizler de derslerinize çalışırsanız başarılı olursunuz.  Çalışırsanız, öğretmenlerinizin tavsiyelerine uyarsanız, sizler de gelecekte öğretmenleriniz gibi önemli yerlere gelirsiniz. Sizleri de doktor, mühendis, eczacı, avukat gibi çeşitli noktalarda görev almış, toplumumuzun saygın bireyleri arasında görmek istiyoruz. Güzel ortamlarda okumanız için mücadele ediyoruz. Her birinizi çok seviyorum. Bizden ne isteğiniz, olursa ne kadarına gücümüz yetiyorsa, sizinle birlikteyim. Tek isteğimiz sizlerin çok başarılı olmasıdır.”


Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ziyaret ettiği iki sınıfın öğrencilerini çok çalışkan olduklarını gördüğünü belirterek, “ Başarılı öğrencileri sinema ile ödüllendiriyoruz. Çok çalışkan öğrenciler olduğunuz sizleri de hafta sonu sinemaya götüreceğiz. Unun nasıl ekmek haline geldiğini görmeleri için de öğrencilerimizi Kepez Ekmek Fabrikası’nda misafir edeceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı.   


Benzer Haberler