Kepez’de görülmemiş hizmet

20 Nisan 2015, Pazartesi - 12:00
Kepez’de görülmemiş hizmet
Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Kepez Belediyesi ekiplerinin işbirliğiyle yenileniyor.
 
Kepez Belediyesi sınırlarındaki ana arterlerden Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nin drenaj, kanalizasyon, asfalt yenileme ve kaldırım düzenlemesi çalışmasında, Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediye ekipleri el ele veriyor.

Kepez’de ilk kez görülen bu işbirliği, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün, ‘Büyükşehir Belediyesi ile Kepez çift kanatlı uçacak’ sözünü hatırlatıyor. Yenileme çalışmasının yapıldığı caddede incelemeler yapan Başkan Tütüncü, esnafı da ziyaret etti.
 
Kazanan Kepez olacak
 
Caddenin alt ve üstyapı çalışmasında iki belediyenin gücünü birleştirdiğini belirten Başkan Tütüncü, böyle bir örneği, Antalya’da kendisinin görmediğini söyledi. Sağlanan güç birliğiyle en kısa sürede caddenin modern şehircilik seviyesine kazandırılacağının altını çizen Tütüncü, “İki belediye ekipleri aynı belediyenin ekipleri gibi, herhangi bir hizmet ya da yetki farkı gözetmeksizin halkımız için el ele veriyorlar. Kazanan Kepez oluyor. Netice itibariyle işbirliğiyle önemli hizmetler yapılması çok özel bir durum.” diye konuştu.
 
Hem paradan hem zamandan tasarruf
 
Caddenin yenilenme çalışmasının öncesinde drenaj ve kanalizasyon çalışmasının yapılması, her iki belediyeye de zaman ve para tasarrufu sağladı. Modern şehircilik anlamında bu çalışmanın önemli bir adım olduğuna işaret eden Tütüncü, “İşin kolaycılığına kaçılabilirdi. Önce asfalt yapılırdı, aradan 2- 3 yıl sonra drenaj için, kanalizasyon için burası kazılabilirdi. Hem paradan, hem zamandan kazanıyoruz. Esnafın beklentilerine uygun olarak, kaldırımları geniş yaparak, yaya trafiğine de müsaitlik kazandırıyoruz. Necip Fazıl Kısakürek ismine yaraşır bir cadde haline geliyor. Burası köhne bir caddeydi. Kışın yağmur sularının olmadığı, kaldırımı geniş, esnafın vatandaşla rahat buluştuğu, asfaltı olan cadde olacak.” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Kepez’de görülmemiş hizmet
Kepez’de görülmemiş hizmet
Kepez’de görülmemiş hizmet
Kepez’de görülmemiş hizmet

Benzer Haberler