Tütüncü’ye sevgi seli

21 Mart 2015, Cumartesi - 21:15
Tütüncü’ye sevgi seli
Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, belediyesinin düzenlediği kadınlar matinesinde sevgi yağmuruna tutuldu.
 
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin düzenlediği kadınlar matinesinde kelimenin tam anlamıyla sevgi yağmuruna tutuldu.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, AK Parti il Başkanı Rıza Sümer ve İlçe Başkanı Yusuf İşeri ile birlikte kadınlar matinesinin düzenlendiği Sine Düğün Salonu’na giden Tütüncü, Kepezli kadınların hatıra fotoğrafı çektirme taleplerini reddetmedi. Gördüğü ilgi nedeniyle salon girişinden 30 metre uzağındaki masasına gitmekte zorlanan Tütüncü, etkinliği beğenen kadınların teşekkürlerini kabul etti.
 
Kardeşliğimiz daim olsun
 
Yaşlı kadınların elini öpen, isteyen herkesin de selfie isteklerini yerine getiren Tütüncü, her ay düzenli olarak kadınlar matinesi düzenlediklerini hatırlattı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Türel ile AK Parti il Başkanı Sümer’in de etkinliğe katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Tütüncü, “Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Hiçbirimizin tadı bozulmasın. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. 
Tütüncü’ye sevgi seli
Tütüncü’ye sevgi seli
Tütüncü’ye sevgi seli
Tütüncü’ye sevgi seli

Benzer Haberler