Tütüncü’den Kanal Mahallesine müjdeler

5 Mart 2015, Perşembe - 11:57
Tütüncü’den Kanal Mahallesine müjdeler
Kanal Mahallesi gezisine katılan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, toplantı yaptığı mahalleliye bölgeye yapılacak yatırımların müjdesini verdi.
 
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez Teşkilatı’nın düzenlediği Kanal Mahallesi gezisinde, mahalleliye bölgeyi ihya edecek yatırımları müjdeledi.

Teşkilatının düzenlediği 11’inci mahalle ziyaretine katılan Başkan Tütüncü, ilk olarak mahalle sakinleriyle toplantı yaptı. Konuşmasına önümüzdeki genel seçimlerin öneminden bahsederek başlayan Tütüncü, partisine gönül vermişlerin olabilecek en fazla oyu almak için çalışmasını istedi. Seçimlerin iktidarın 12 yıllık performansının oylanması ve güven tazelemesi için çok önemli olduğuna vurgu yapan Tütüncü, “Ortaya koyduğumuz hizmetleri daha da büyütecek bir ortamı hazırlamamız. Ülkenin gelişmesi için de çok daha farklı bir heyecan taşımalıyız.” dedi.
 
Güçlü hizmetler için önemli
 
Kanal Mahallesine hem de Kepez’e güçlü hizmetler yaptıklarını hatırlatan Tütüncü, “Bu bakımdan hizmetlerin devamının çok daha güçlü gelmesi bakımından, önemli bir seçim dönemi yaşayacağız. AK Partiye gönül veren insanlarımızın çok çalışıp en yüksek oyu alacaklarına inanıyorum.” dedi.
 
Mahalleye kazandırılan hizmetleri sıraladı
 
Bölgeye kazandırdığı hizmetlerin en önemlisinin, Yeşiltepe ile Kanal Mahalleleri arasına yerleşen Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi olduğunu belirten Tütüncü, Halide Edip Adıvar Caddesinin güzelleştirme çalışması yapılacağını duyurdu. Kepez’e 4 tane çadır salon inşa ettiklerini belirten Tütüncü, bunlardan birisinin de bu mahallede olduğunu söyledi. Mahallenin en çok beklediği doğalgaz altyapı çalışmasının gelecek yıl başlayacağını ilan eden Tütüncü, bir yandan da Akdeniz Cami’sinin de yenilenme çalışmasının sürdüğünü söyledi.
 
Raylı hat Kepez’i ihya edecek
 
Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı yeni raylı sistemin bölgeye yapacağı katkıdan da bahseden Tütüncü, bu hattın Kanal Mahallesini ihya edeceğini söyledi. Hattın eski Varsak Belediyesi’nden başlayacağını anlatan Tütüncü, “Raylı hat Yeşilırmak Caddesi, Sakarya Bulvarı, Otogar, Akdeniz Üniversitesi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yüzüncü Yıl Bulvarı güzergahında olacak. Buradan eski hatta bağlanıyor ve buradan da Antalya Havalimanı’ndan EXPO alanına kadar ulaştırılıyor.” diye hattın ilçesine yapacağı katkıyı dile getirdi. Tütüncü, hattın yapımına seçimlerden sonra başlanacağını söyledi.
 
Dokuma’nın restorasyonu başladı
 
Dokuma Fabrikası’nın halka kazandırılması projesinin de en yakınındaki Kanal Mahallesi’ni etkileyeceğini belirten Tütüncü, “Yılların ihmali o alanın restorasyonuna başlandı. Müze, çocuk eğlence merkezleri, gençlik alanı, kadınlara yönelik eğitim ve kültür alanları olacak. Şu an çalışmalar başladı. Tüm bunlarla birlikte güzel bir Kanal Mahallesine kavuşacağız.”

Tütüncü konuşmasının ardından esnaf ziyaretleri yaptı. Elini sıktığı her esnafa bir istekleri olup olmadığını soran Tütüncü, talepleri not aldırdı. Ardından ev ziyaretlerine başlayan Tütüncü, öncelikle hastası olan evlere gitti. Ev sakinlerine bir ihtiyaçları olup olmadığını da soran Tütüncü, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmadı.
Tütüncü’den Kanal Mahallesine müjdeler
Tütüncü’den Kanal Mahallesine müjdeler
Tütüncü’den Kanal Mahallesine müjdeler
Tütüncü’den Kanal Mahallesine müjdeler
Tütüncü’den Kanal Mahallesine müjdeler
Tütüncü’den Kanal Mahallesine müjdeler
Tütüncü’den Kanal Mahallesine müjdeler

Benzer Haberler