Tütüncü asfalt sözünü tuttu

5 Şubat 2015, Perşembe - 11:41
Tütüncü asfalt sözünü tuttu
Başkan Hakan Tütüncü, Hüseyin Ak İlkokulu ve Ortaokulu’na sözünü verdiği soyunma odası ve sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştirdi. Okulun bahçesine 660 ton sıcak asfalt döküldü.

Her yıl eğitime 10 milyon liraya yakın bütçe ayıran Kepez Belediyesi, okulların taleplerini karşılamaya devam ediyor.

Eğitim ve öğretimin 1. döneminin bitmesiyle birlikte ihtiyaç olan okullarda bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Atatürk Mahallesi’nde hizmet veren Hüseyin Ak İlkokulu ve Ortaokulu’nun, asfalt talebi de karşılandı. Okulu birçok kez ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz Kasım ayındaki ziyaretinde okulun bahçesinin asfaltını yapacaklarının sözünü vermişti.

Asfalt ve soyunma odası talebi karşılandı

Fen İşleri Müdürlüğü de 2015’in okul bahçelerine yönelik ilk sıcak asfalt çalışmasını Hüseyin Ak İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirdi.  Okulun bahçesi 660 ton sıcak asfaltla kaplandı.  Yine Başkan Hakan Tütüncü, 1. döneminde okulun kuzeydeki bahçesi genişletmiş ve asfaltını yaptırmıştı. Tütüncü, geçtiğimiz Kasım ayındaki ziyaretinde sözünü verdiğini soyunma odasının yapımında da sona gelindi.

Başkan Hakan Tütüncü, okulun bahçesindeki sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Tütüncü’ye inceleme sırasında Hüseyin Ak Ortaokulu Müdürü Muhammed Çayır ve okul aile birliği üyeleri de eşlik etti.

“Okula önemli hizmet yaptık”

Başkan Tütüncü, yaptığı açıklamada, Kepez’in en büyük okullarından biri olan Hüseyin Ak İlkokulu ve Ortaokulu’nda önemli hizmetler yaptıklarını söyledi. Tütüncü, geçtiğimiz Kasım ayındaki ziyaretinde okul yönetiminin asfalt talebinde bulunduğunu anımsatarak, “Aylar evvel okulu ziyaretimde okul yönetimi, okul bahçesinin düzenlemesinin ve asfaltının yapılmasını talep etmişlerdi.  Asfaltı yapma sözü verdik. 2015’in okullara yönelik ilk sıcak asfalt çalışmamızı bu okulumuzda başlattık.” diye konuştu.

Verdiğimiz sözlerin takipçisiyiz

Tütüncü, okul bahçesinde başlattıkları asfalt çalışmasında iki konuya dikkat çekmek istediğini belirterek,  şöyle devam etti: “ Birincisi, eğitime çok önem veriyoruz. Okullarımızın fiziksel yapılarını iyileştirmek için üstün bir gayret gösteriyoruz. İkincisi, verdiğimiz sözlerin sonuna kadar takipçisiyiz. Verdiğimiz sözler, verdiğimiz günde yerine gelsin, diye çok büyük bir gayreti, azmi ortaya koyuyoruz. Sözlerimizin yere düşmemesi için de sözlerimizi sıkı sıkı takip ediyoruz ve böylelikle Kepez’de çok farklı bir kamu hizmeti belediyeciliği anlayışını gerçekleştiriyoruz.”

Bir eğitimciden daha çok eğitime önem veriyor

Okula yaptığı asfalt ve diğer hizmetlerinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür eden Hüseyin Ak Ortaokulu Müdürü Muhammed Çayır da şunları söyledi:  Sayın Tütüncü, bir eğitimciden daha çok eğitime önem veren, eğitim kalitesini en yükseğe çıkarmaya gayret eden bir belediye başkanıdır. Her türlü ihtiyaçlarımızı karşılıyor.  Her türlü problemimizi çözüyor.  Hakan Başkan,  nüfusu ile 52 ilden büyük olan Kepez’de birçok problemler olmasına rağmen eğitimin sıkıntılarını çözüyor.  Okullardan gelen taleplerle ilgili kendisinden ‘hayır’ sözcüğünü duymadım.”
 
Okul Ali Birliği Başkanı Sıdıka Bahar da  okula yaptığı asfalt ve diğer hizmetlerden dolayı Tütüncü’ye teşekkür etti.

Başkan Hakan Tütüncü, asfalt çalışmasını gerçekleştiren işçilerin ellerini tek tek sıktı ve kendilerine başarılar diledi.
Tütüncü asfalt sözünü tuttu
Tütüncü asfalt sözünü tuttu
Tütüncü asfalt sözünü tuttu
Tütüncü asfalt sözünü tuttu
Tütüncü asfalt sözünü tuttu
Tütüncü asfalt sözünü tuttu
Tütüncü asfalt sözünü tuttu

Benzer Haberler