Tütüncü halkıyla bayramlaştı

27 Kasım 2009, Cuma - 01:00
Tütüncü halkıyla bayramlaştı
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kurban Bayramı’nın sevincini, mutluluğunu ilçe halkıyla birlikte yaşadı. Kesim yerlerini denetleyen, vatandaşlarla bayramlaşan Tütüncü, Ahatlı Mahallesi’ndeki SBS eğitim merkezini de ziyaret ederek, çocuklara döner ikram etti.

Başkan Tütüncü, Kurban Bayramı’nı ilçe halkıyla birlikte kutluyor. Bayram namazının ardından Tütüncü, kurban kesim yerlerini dolaşarak, vatandaşlarla bayramlaştı. İlçe halkı da,  Başkan Tütüncü’nün bayram sevinçlerine ortak olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Hakan Tütüncü, Antalya Vali Yardımcısı Emir Osman Bulgurlu ile birlikte Zafer Mahallesi’ndeki Cumartesi kapalı semt pazarında kurulan kurban kesim yerini de denetledi. Bulgurlu ve Tütüncü, vatandaşların bayramını tebrik etti. Vali Yardımcısı Bulgurlu,  Kepez Belediyesi’nin hijyenik bir ortamda, dini vecibelere uygun bir kesim yeri oluşturarak, ilçe halkına güzel bir hizmet sunduğunu söyledi. Başkan Tütüncü de, ilçe halkının temiz bir ortamda kurbanlarını kesebilmeleri için, ciddi bir çalışma sonucunda kurban kesim yerlerini düzenlediklerini anımsatarak, “ Vatandaşlarımızın istifade edebilecekleri temiz bir kesim yeri oluşturmaya gayret gösterdik. Belediyemizin oluşturduğu 6 kesim yerinde ve kursan kesimine izin verilen yerlerdeki çalışmaları denetledim. Vatandaşımızın, hem kurban kesim yerlerinde, hem de izin verilen alanlarda kurban kesiminden memnun olduklarını gördüm. Kesim yerlerinden halkımızın büyük bir memnuniyeti vardı. Bu memnuniyeti görmek bizleri mutlu etti.” şeklinde konuştu.

Tütüncü,  bayram boyunca Temizlik İşleri, Fen İşleri ile Zabıta ekiplerimiz 7 gün 24 saat hizmet asasına göre görevlerinin başında olacaklarını vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın, güzel, huzurlu, mutlu bir bayram bir geçirmeleri ve modern bir kente yakışmayan görüntülerin oluşmaması için çalışıyoruz.” dedi.  

Başkan Hakan Tütüncü, Hamle Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HAMLE-DER) ve hayırseverlerin desteği açılan Ahatlı Mahallesi’ndeki eğitim merkezini de ziyaret etti.  Tütüncü, bayramlaştığı ücretsiz SBS kursuna gelen çocuklara, döner de ikram etti.

Benzer Haberler