Kepez galibiyete kilitlendi

5 Kasım 2009, Perşembe - 19:13
Kepez galibiyete kilitlendi
Kepez Belediyespor Antrenörü Tab Baldwin, mazeretlerin arkasına sığınmadan, hedeflerini gerçekleştirmek için her maça galibiyet isteği ile çıktıklarını söyledi.

Kepez Belediyespor, Beko Basketbol Ligi’nin 4. haftasında kendi evinde oynayacağı Tofaş maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Kepez Belediyesi Erdal Öner Spor Salonu’nda günde yaptığı çift antrenmanla Tofaş maçı hazırlıklarını sürdüren Antalya temsilcisinde, Shan Foster’in yeniden sakatlanmasının sıkıntısını yaşanıyor. Sakatlığı yeniden nükseden Amerikalı basketbolcu, Cumartesi günü oynanacak olan maçta takımdaki yerini alamayacak.  Kepez Belediyespor Antrenörü Tab Baldwin, Tofaş’ı yenerek, Pınar Karşıyaka yenilgisini unutturmak istediklerini söyledi. Baldwin, Bursa temsilcisinin, oynadığı 3 maçın 2’sini kazandığını anımsatarak, “Tofaş’ın çok iyi bir kadrosu var. İyi de basketbolda oynuyorlar. Zorlu bir maç olacak. Ama biz de iyi bir takımız. Kendi sahamızda maç kaybetmek istemiyoruz. Cumartesi günü de Tofaş’ı da yenmek için sahaya çıkacağız. Kazanmak için de elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.
Sezon hazırlıklarına geç başlamalarından dolayı yaşadıkları sıkıntıların arkasına sığınmadıklarının altını çizen başarılı çalıştırıcı, “Oyun sistemime oyuncularım alışıyor.  Daha da iyi olacağız. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Mazeret üretmenin bir anlamı da yok.  Hedeflerimizi gerçekleştirmek için maçlarımızı kazanmak zorundayız.” dedi.
Tab Baldwin, seyirci desteğine ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayarak,  Kepez Belediyesi Erdal Öner Spor Salonu’nda Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak olan Tofaş maçına Antalyalıları davet etti.

Benzer Haberler