TÜTÜNCÜ ZİYARET ETTİ SORUNU ÇÖZDÜ 06.10.2009

12 Ekim 2009, Pazartesi - 18:27
TÜTÜNCÜ ZİYARET ETTİ SORUNU ÇÖZDÜ 06.10.2009
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, akşam saatlerinde ziyaret ettiği Toptancı Hal Yolu Kavşağı’ndaki Can Taksi Durağı’ndaki taksicilerin, çevre düzenlemesi isteğini yerine getirdi.

Başkan Tütüncü, gece-gündüz demeden esnafı, mahalleleri gezerek yerinde tespit ettiği sorunları çözüyor ve ilçe halkının mutluğunu artırıyor. Tütüncü, geçtiğimiz Pazar günü akşam saatlerinde Beşkonak Mahallesi’ndeki bir nişan merasimine giderken, Yeni Hal Kavşağı’ndaki Can Taksi Durağı esnafından çay daveti aldı. Başkan Tütüncü, nişan töreninden sonra Can Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksicilerle birlikte çay içti. Can Taksi Durağı çalışanları da programının yoğun olmasına rağmen Tütüncü’nün, çay davetine katılmasından dolayı mutlu oldular. Kepez Belediye Meclis Üyesi Aydın Acan’ın da yer aldığı çay sohbetinde Tütüncü, taksici esnafının taleplerini dinledi.
Can Taksi Durağı Başkanı Barbaros Şahin de, daha önceki dönemde alt yapısı hazırlanan park çalışmasının dolayı taksi durağının çevresinin toz ve çamur içerisinde kaldığını belirterek, ilçe halkının da durak olarak kullandığı alanda çevre düzenlemesi yapılmasını talep etti.
Antalya Çevre Yolu’nun ilçe sınırlarında kalan bölümünde önümüzdeki aylarda yeşillendirme çalışması yapacaklarını anımsatan Başkan Hakan Tütüncü de, bürokratlarına, Can Taksi Durağı’nın çevre düzenlemesinin yapılması talimatını verdi. Oturma grubunun yapılacağı taksi durağının çevresine de stabilize asfalt dökülerek, vatandaşlar çamur ve toz çilesinden kurtarılacak. Kepez Belediye Başkanı, ilçe halkının mutluluğunu artırmak için çalıştıklarını bildirerek, gecenin bir yarısı da olsa hizmete devam ettiklerini ifade etti. Ziyarette Kepez’deki taksi duraklarına 2010 yılından itibaren modern bir kimlik kazandıracaklarını anımsatan Tütüncü, Can Taksi Durağı’nı da yenileyeceklerini sözlerine ekledi.


Benzer Haberler