TÜTÜNCÜ ACILARI PAYLAŞTI 29.09.2009

12 Ekim 2009, Pazartesi - 18:13
TÜTÜNCÜ ACILARI PAYLAŞTI 29.09.2009
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Demokrasi Kavşağı’ndaki trafik kazasında yaşamını yitiren yolcu minibüsünün şoförü Mustafa Mercan’ın, Esentepe Mahallesi’ndeki evine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Tütüncü, Demokrasi Kavşağı’ndaki trafik kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, kazada yaralananlara da geçmiş olsun dileğinde bulundu. Tütüncü, üzücü kazada yaşamını yitiren yolcu minibüsünün şoförü Mustafa Mercan’ın, Esentepe Mahallesi’nde oturan ailesini ziyaret etti. Başkan Hakan Tütüncü, acılarını paylaştığı Mercan ailesine, Allah’tan sabır dileyerek, “Sıkıntınızda, derdinizde emrinizdeyim” dedi.
Tütüncü, bu üzücü kazanın bir daha yaşanmamasını da dileyerek, “Umarım bu kazadan gerekli dersi çıkarırız. Gerekli tedbirleri alarak, kurallara uyarak trafik kazalarının sayısını aşağılara çekeriz ve bu acıları bir daha yaşamayız. Kazada yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır, kazada yaralananlara da Allah’tan acil şifalar diliyorum.” ifadesini kullandı.

Benzer Haberler