KEPEZ BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR 18.09.2009

12 Ekim 2009, Pazartesi - 17:43
KEPEZ BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR 18.09.2009
Kepez Belediyesi bayrama hazır

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe sakinlerinin sorunsuz bir Ramazan Bayramı yaşaması için nöbetçi ekiplerin, bayram süresince 24 saat görev yapacağını söyledi

Kepez Belediyesi, ilçe halkının huzur içerisinde Ramazan Bayramı nı yaşaması için gerekli tedbirleri aldı. Zabıta, Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü herhangi bir olumsuzluğa karşı bayram boyunca görev yapacak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı nda ilçede herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Herhangi bir olumsuzluğa karşı, Zabıta, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bayram boyunca görevlerinin başında olacağını belirten Tütüncü, Ramazan Bayramı öncesinde de fırınlara, tatlı üretimi ve satışı yapan yerlere yönelik rutin denetimlerini artırdıklarını ifade etti. Gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik denetimlerinin bayramda da devam edeceği bilgisini veren Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de, yollarda yaşanabilecek olumsuzluğa karşı görev başında olacağını söyledi.

’24 SAAT GÖREV BAŞINDAYIZ”
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeyi gezerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Yaşanabilecek olası bir doğal afete karşı da, afet ekibi oluşturduklarını belirten Başkan Hakan Tütüncü, "Bayramın, Kepez de sorunsuz geçmesi için gerekli hazırlıkları yaptık. Vatandaşlarımız, şikayetleriyle ilgili "310 58 58"nolu telefonu arayabilirler. Nöbetçi ekiplerimiz, bayram boyunca 24 saat kesintisiz hizmet anlayışıyla görevlerinin başında olacak. Kepez halkının, sevdikleriyle birlikte Ramazan Bayramı nı huzur, mutluluk ve sağlık içerisinde kutlamasını diliyorum. Kepezli vatandaşlarımın, Antalyalıların Ramazan Bayramını tebrik eder, bu vesileyle tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik dolu günler dilerim" dedi.


Benzer Haberler