TÜTÜNCÜ YAŞLILARI SEVİNDİRDİ 11.09.2009

12 Ekim 2009, Pazartesi - 17:26
TÜTÜNCÜ YAŞLILARI SEVİNDİRDİ 11.09.2009
Tütüncü yaşlıları sevindirdi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iftar yemeği verdiği, gül dağıttığı Güçsüz Kimsesiz Yaşlıları Koruma Derneği’nin (YAKO-DER) üyelerine hatırlanmanın sevincini yaşattı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan ayının rahmet, bereket ve paylaşma duygusunu yaşlılarla paylaştı. Başkan Tütüncü, Güçsüz Kimsesiz Yaşlıları Koruma Derneği’nin (YAKO-DER) huzurevinde kalan sakinlerine iftar yemeği verdi. Tütüncü, yemekte masaları dolaşarak, hal ve hatırlarını, isteklerinin olup olmadığını sorduğu yaşlılara kırmızı gül hediye ederek Ramazan aylarını kutladı. YAKA-DER sakinleri de, Başkan Hakan Tütüncü’nün ziyaretiyle hatırlanmanın mutluluğunu yaşadı. YAKO-DER’in “Şekerim” bestesiyle tanınan sakini Ramazan Uğurçağlar da İftar yemeğinde kemanıyla mini bir konser verdi.
Başkan Tütüncü de rahmet ve bereket ayı Ramazan’da, önem verdikleri yaşlıları ziyaret etmenin farklı bir anlam taşıdığını söyleyerek, “YAKO-DER’deki büyüklerimizle birlikte olmanın mutluğunu yaşadık, onlarla güzel anlar paylaştık” dedi.
YAKO-DER’in, yaşlılarla ilgili güzel çalışmalar yaptığına işaret eden Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu ziyaretimde de güzel hizmetleri görme imkanım oldu. YAKO-DER’e, yapacağı çalışmalarda yardımcı olacağız. Kepez Belediye Başkanı olarak her zaman onlarla beraberim, birlikteyim. Büyüklerimizin rahmetinden, bereketinden faydalanmak hem de onların duasını almak bizi her zaman mesut edecektir. Büyüklerimiz, hayat yolumuzdaki ışıklardır. Onlarla birlikte olmaktan mutluyum.”
Başkan Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı’nda da, YAKO-DER sakinlerini ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.

Benzer Haberler