TÜTÜNCÜ HALK OTOBÜSÜNDE 24.08.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 23:25
TÜTÜNCÜ HALK OTOBÜSÜNDE 24.08.2009
Tütüncü halk otobüsünde

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, hafta sonu esnafı, mahalleleri ziyaret etti, halk otobüsüne bindi, Antalyalılar’ın dertlerini dinledi.

Halkımla arama asla duvar örmeyeceğim, diyen Tütüncü, halktan biri olmaya devam ediyor.
Başkan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç’le, Pazar günü esnafı ziyaret etti, halk otobüsüne bindi, sinemaya gitti.
Tütüncü ve İrbeç, ilk olarak Mutlu ve Dokuma Taksi Durakları’nı ziyaret ederek, taksici esnafının sorunlarını dinledi. Kepez Belediye Meclis Üyesi Zeki Çivik, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya ve Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de yer aldığı ziyarette Başkan Hakan Tütüncü, 2010’dan itibaren ilçedeki taksi duraklarını yenilerek, taksici esnafının ihtiyaçlarını karşılayacak hale getireceklerini söyledi.
Namık Kemal Bulvarı’nda da yürüyerek ilçe halkının Ramazan ayını kutlayan Tütüncü’den, Dokuma bölgesinde oturan vatandaşlar park istedi. Tütüncü de, hukuki sürecin tamamlanmasının ardından yapacakları 488 dönüm alandan oluşan Dokuma Park projesiyle bölgenin canlılık kazanacağını söyledi. Dokuma Park’ın, Antalya’nın parkı olacağını belirten Tütüncü, Milletvekili İrbeç’le birlikte halk otobüsüne binerek, Antalyalılar’ı şaşırttı. Yolcular, halk otobüsünde bir belediye başkanını ve milletvekilini görmenin şaşkınlığını ve mutluluğunu yaşadı. Bir süre otobüste yolculuk eden Tütüncü ve İrbeç, Ramazan aylarını kutladıkları, sohbet ettikleri vatandaşlardan, bir isteklerinin olup olmadığını sordu.
Başkan Hakan Tütüncü ve İrbeç, Deepo Alışveriş Merkezi’ni de ziyaret etti. Dükkanları gezen ve esnaftan yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi alan Tütüncü ve İrbeç, alışveriş merkezinde sinemaya giderek “Devrim Arabaları” adlı filmi izledi. Sinemanın ardından Tütüncü ve Milletvekili İrbeç, Ahatlı Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını tebrik etti.
Başkan Hakan Tütüncü ve Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Kepez Belediyesi’nin Gülveren Mahallesi’ndeki iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarlarını açarak, Pazar günü ziyaretlerini tamamladı.

Benzer Haberler