Kepez sezonun ilk antrenmanını yaptı

9 Ekim 2009, Cuma - 23:15
Kepez sezonun ilk antrenmanını yaptı

Kepez sezonun ilk antrenmanını yaptı

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kepez Belediyespor, Yardımcı Antrenör Mehmet Bitim yönetiminde ilk antrenmanı yaparak, sezonu açtı.

Kepez Belediyespor Salonu’nda, bugün saat 15.00’te başlayan antrenmana 10 oyuncu katıldı. Sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Ersin Görkem de antrenmanda yer aldı. Yardımcı Antrenör Mehmet Bitim’in nezaretinde yapılan ilk çalışma bir saat sürdü. Antrenmanda basketbolcular kondisyon ve şut çalışması yaptı.
İki hafta kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan Kepez Belediyespor, kamp dönemiyle sezon hazırlıklarını devam ettirecek. Kepez Belediyespor Yardımcı Antrenörü Mehmet Bitim, basketbolcuların 8 gündür kişisel olarak antrenman yaptığın belirterek, “ A Milli Takım kadrosunda bulunan Fatih Solak ve yabancı oyuncularımız hariç 11 oyuncumuzla çalışmalara başladık. 10 gün Antalya’da çalışacağız. Tecrübeli oyuncularımız var. antrenmanla nefeslerini açıyoruz. Vücutlarını hazırlıyoruz. 10 güne kadar hazır olurlar. Daha sonra taktik ve teknik çalışmalara başlarız” bilgisini verdi.
Sezonun ilk çalışmasını izleyen Kepez Belediyespor Bsaketbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu da, iyi bir transfer dönemi geçirdiklerini ifade ederek, Türkiye’ye çok keyifli bir Kepez Belediyespor izlettireceklerini bildirdi. Kepez’in değil, Antalya’nın takımı olduklarının altını çizen Ünlüoğlu, Baş Anterör Halil Üner’in yaşadığı hukuki sorundan dolayı sezonu geç açtıklarını bildirerek, yönetim kurulu toplantısından sonra antrenör belirsizliği sıkıntısının giderileceğini belirtti. Beko Basketbol Ligi fikstürünü de değerlendiren Ahmet Ünlüoğlu, şunları söyledi: “Yeni bir kadro kurduk. İyi bir hazırlık döneminden sonra oyuncularımızı kaynaştırabilirsek ligde iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. İlk maçımızı deplasmanda Fenerbahçe Ülker’le, 2. haftada kendi sahamızda Galatasaray Cafe Crown ile oynayacağız. Bu iki maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. İyi bir galibiyet serisi yakalayarak play-off hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz.”


Benzer Haberler