Kepez Belediyesi Personeline “KVKK” Semineri

3 Ağustos 2022, Çarşamba - 10:05
Kepez Belediyesi Personeline “KVKK” Semineri
Kepez Belediyesi’nde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) eğitimi kapsamında belediye personelinin farkındalığını artırmak, yetkinliklerini geliştirerek, kurumsal gelişim planı işleyişe uygun bir program oluşturmak amacıyla hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Kepez Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerinde Avukat Onur Özdiker tarafından KVKK sunumu gerçekleştirildi. Özdiker, belediye personellerinin farkındalığını artırmak, yetkinliklerini geliştirerek, kurumsal gelişim planı işleyişine uygun bir program oluşturmak amacıyla bilgiler verildi.  Seminere Kepez Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personelleri katıldı.
 
Avukat Onur Özdiker  tarafından Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, kullanıcı şifre kullanımı ve güvenliği konularında farkındalık kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen eğitim kapsamında, “kişisel veri nedir?” “kişisel veri işleme için temel ilkeler nelerdir?”, “kişisel verileri temel ilkelere göre işleme yükümlülüğü”, “bilgi güvenliği ihlali ve ihlale müdahale süreçleri” konuları anlatıldı. Özdiker, kişisel veriyi, kimliği belirli ya da belirlenebilir olan gerçek kişiye ait her türlü veriyi tanımladı ve kişisel verilerin korunması kanununun amacını, kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin uyacakları usul ve esasları düzenlemek olarak ifade etti. Özdiker sunumunda, kişisel verilerin işlenmesine ilişkin temel unsurlar, kişisel verileri işleme şartları, kişisel verilerin yurtdışına aktarılması, veri güvenliğine ilişkin yükümlülükler, suç ve kabahatler konularında bilgi verdi.
Seminer, soru cevap bölümü ile sona erdi.
Kepez Belediyesi Personeline “KVKK” Semineri
Kepez Belediyesi Personeline “KVKK” Semineri
Kepez Belediyesi Personeline “KVKK” Semineri

Benzer Haberler

Belediye personeline iş güvenliği eğitimi

Belediye personeline iş güvenliği eğitimi

Kepez Belediyesi tarafından, çalışan personele 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği ile 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” semineri verildi. Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında

Akdeniz Belediyeler Birliği\'nde eğitim sürüyor
Akdeniz Belediyeler Birliği\'nde eğitim sürüyor

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) Halkla İlişkiler ve Liderlik Smineri\'nin ikincisi, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl\'ün ev sahipliğinde, Protokol Yönetimi ve Kurumsal Nezaket


Kepez’de ‘İletişim Becerileri Eğitimi’
Kepez’de ‘İletişim Becerileri Eğitimi’

Kepez Belediyesi Spor Kulübü tarafından iletişim becerileri konusunda eğitim semineri  düzenlendi. Bireysel ve kurumsal iletişim becerilerini geliştirmeyi amaçlayan seminere, eğitmenler ve


Kepez Belediyesi personeline kurumsal eğitim
Kepez Belediyesi personeline kurumsal eğitim

Kepez Belediyesi bünyesinde çalışan yüzlerce personel için, kişisel imaj yönetimi, uluslar arası sofra adabı ve kurumsal temsil konularını içeren bir seminer düzenleyerek kurumsallaşma