Başkan Tütüncü, Vakıf çalışanları ile iftarda buluştu

6 Eylül 2010, Pazartesi - 20:00
Başkan Tütüncü, Vakıf çalışanları ile iftarda buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Vakfın kısa zamanda büyüdüğünü ifade eden Tütüncü, "Bunu vakıf yönetimiyle, vakıf çalışanlarıyla birlikte başardık" dedi.

Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın bir iştiraki olan Kepez Ekmek çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi. Vakfın, işlettiği Kent Ormanı’ndaki yemeğe Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı İşletme Müdürü Ramazan Feten, Kepez Ekmek Fabrikası çalışanları ve fabrikanın ekmek dağıtımı yapan bayiler katıldı.

Vakıf İşletme Müdürü Ramazan Feten, çalışanlar arasındaki dostluğu pekiştirmek, kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenledikleri iftar yemeğini, geleneksel hale getireceklerini söyledi.  Kepez Ekmek çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Hakan Tütüncü de, iftar yemeğini verdikleri, 140 dönüm alandan oluşan ve tamamı çim olan Kent Ormanı alanını, her yaş grubundan vatandaşın gelebileceği, dinlenebileceği, eğlenebileceği bir mekân olarak Antalya’ya kazandırdıklarını belirtti.

Başkan Tütüncü, daha önceki yönetim tarafından kiraya verilen bir tesis dışında Kent Ormanı’nın tamamının işletmesini, Kepez Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’na verdiklerini ifade etti. Kepez Ekmek’in mali durumuyla ilgili bilgi de veren Başkan Hakan Tütüncü, “Görevi devraldığımızda vakfın 2 milyon TL olan borcunu 1 milyon TL’nin altına indirdik. Günlük 20 bin olan ekmek üretimini de 60 bine çıkardık. Günlük olarak 2 bin 500 adet ekmeği de garibana fukaraya dağıtıyoruz. Gerçekten güzel ve düzgün bir yönetimin neticesinde amacı istikametinde kullanılan bir vakıf var. Bunu vakıf yönetimiyle, vakıf çalışanlarıyla birlikte başardık.” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani de, konuşmasında iftar yemeğinin verildiği Kent Ormanı’nın, Antalya’nın en büyük, en güzel parkı ve kent merkezinin kuş bakışı tek izlenildiği alanı olduğunu söyledi. Samani, Kent Parkı’nı yaparak Antalya’ya çok güzel bir yeşil alan kazandırdığı, şehrin havasından bunalan insanların nefes alabileceği bir mekân oluşturduğu için de Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. 

Sektör içerisinde faaliyet gösteren diğer insanlarla barışık olduğu, faaliyetlerini kavga etmeden sürdürdüğü için Kepez Ekmek ile gurur duyduklarını da belirten Samani, Kepez Vakfı, her geçen gün prestijini daha da artırıyor. Ekmek tüketen kesimlerden Kepez Ekmek ile ilgili olumlu tepkiler alıyoruz. Kepez Ekmek’in dağıtımının yapıldığı büfelerle ilgili vatandaşlardan şikayet almamamız da güzel bir gelişme.” ifadesini kullandı. İftar yemeğine Kepez Belediye Meclis Üyesi İsmail Hayyar da katıldı.










Benzer Haberler