En büyük yaz spor okulunda sertifika sevinci

3 Eylül 2010, Cuma - 20:37
En büyük yaz spor okulunda sertifika sevinci
Kepez Belediyesi’nin, 11 branşta açtığı ve 1500 öğrencinin katıldığı yaz spor okulu, düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. Törene katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ekim ayında kış spor okulunun açılışını yapacaklarını söyledi. 

Kepez Belediyesi’nin, çocuklara sosyal bir ortam oluşturmak ve yetenekli sporcu adaylarını Türk sporuna kazandırmak amacıyla her yaz açtığı, yaz spor okulunun 2010 yılı eğitim dönemi tamamlandı. Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenen törenle, yaz spor okulundaki 2 aylık eğitimlerini tamamlayan 1500 sporcu, sertifika sevinci yaşadı.

Saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sertifika törenine, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları,  yaz spor okulu öğrencileri ve aileleri katıldı. 

Kepez Belediyesi Genç Basketbol Takımı’nın dostluk maçı yaptığı, yaz spor okulunun kapanış töreninde, tekvando, karate, boks ve wushu branşlarına katılan sporcular, öğrendiklerini gösteri ile sergilediler.  Gösteri sonunda karatecilerin Türk bayrağı, Wushu sporcularının da  Atatürk posteri açmaları, seyircilerden büyük alkış aldı.


Çocukların tezahüratı ile kürsüye gelen Başkan Hakan Tütüncü, yaz spor okulunu başarılı bir şekilde tamamlayan sporcuları ve onları yetiştiren antrenörlerini kutladı. Yaz spor okulunu, sosyal ortam oluşturmak, sportif yetenekleri geliştirmek ve spor alt yapısına katkı sağlamak amacıyla açtıklarını hatırlatan Tütüncü, “Bu kapanış töreninde sporcularımızın gözlerindeki ışıkta ve salonda sundukları güzel gösterilerde, yaz spor okulundaki amacımızı başarmış olmanın mutluluğunu yaşadık.” şeklinde konuştu.
Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi Genç Basketbol Takımı’nın, profesyonelleri bile kıskandıracak bir dostluk maçı yaptığına işaret ederek, “Bütün branşlarda çok daha yetenekli sporcular yetiştirilmesine katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.


Çocuklar ve gençler için, bugüne kadar sürdürdükleri sportif faaliyetleri, aynı kararlılıkla bundan sonra da devam ettireceklerinin altını çizen Başkan Tütüncü, öğrencilere kış sporu okulu açacaklarının müjdesini verdi. Tütüncü,  yaz spor okulunu tamamlayan öğrencileri, Ekim ayında açılacak olan kış spor okuluna da davet etti:


Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasını yaz spor okulunun açılmasında emeği olanlara ve sporcuları yetiştiren antrenörlere teşekkür ederek tamamladı.
Tütüncü, konuşmasının ardından yaz spor okulundaki 2 aylık eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayan sporculara sertifikalarını verdi.


Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, kulüp yöneticileri, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya da öğrencilere sertifikalarını dağıttı.
Yaz spor okulunu katılan sporcular içerisinde yetenekli olanlar, Kepez Belediyespor Kulübü’ndeki spor dallarına alınacak.































 

Benzer Haberler