Hemşehri dernekleri iftarda buluştu

2 Eylül 2010, Perşembe - 19:04
Hemşehri dernekleri iftarda buluştu
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün evsahipliğinde, hemşehri dernekleri bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğinde hemşehri dernekleri birlik ve beraberlik mesajları verdiler. 


Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde hemşehri dernekleri bir araya geldi. Kepez Belediyesi’nde düzenlenen iftar yemeğine dernek başkanları ve yöneticileri katıldı. Antalya’da Türkiye mozaiğinin oluşturulduğu iftar yemeğinde, dernek temsilcileri sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.

İftar yemeğine katılımdan dolayı hemşehri derneklerine teşekkür eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Toplum içinde  birliğin, beraberliğin tesisi ve kardeşlik ruhunun canlı tutulması çok önemlidir. Böylesi anlamlı bir sofrada sizlerle birlikte bu sofrayı paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Dernek başkanları ve yöneticilerine, davetimize katıldıkları için teşekkür ediyorum.


Geçtiğimiz aylarda Kepez Belediyemiz tarafından yapılan organizasyon ile hemşehri dernekleri futbol turnuvasında bir araya gelmiştik. Zaman zaman bu tip ortamları paylaşabilme imkanına kavuşmuştuk. Bundan önceki yemek Konyalılar Derneği’nde gerçekleşmişti. Bundan sonra da çeşitli programlarda bir araya geleceğiz. Birlikte yaşadığımız bu kenti geliştirme ve güzelleştirme adına birlikte hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Futbol turnuvası sonrası aldığım bir bilgiden dolayı çok mutlu olmuştum. Farklı hemşehri derneklerine mensup arkadaşlarımızın futbol turnuvası vesilesiyle tanıştıklarını ve ortak iş yaptıklarını duydum. Bu bizim için büyük mutluluktu. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeğine katılan Erzincanlılar Derneği Başkanı Güngör Çil, iftar yemeklerinin, derneklerin yakınlaşmasını sağladığından, sevindirici olduğunu ifade ederek, “Burada gördüğümüz kültür mozaiğine ülkemizin ihtiyacı vardır. Bu önemli günlerde hangi partiden, hangi siyasi görüşten olursak olalım, birlik ve beraberliğimizi korumamız şarttır. İftar organizasyonunu düzenleyen belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Derneklerin aynı çatı altında ortak hareket etmesinin önemli olduğunu vurgulayan Muşlular Kurucu Dernek Başkanı ve Onursal Başkanı Mahmut Sabuncuoğlu, “Derneklerimizi bir araya getiren etkinliklere katılmamız bizim için çok önemli. Bu tür birliktelikleri sıklaştırmamız gerekiyor. Antalya’da yaşayan insanlarız. Hangi şehirden gelirsek gelelim yaşadığımız şehir olan Antalya’da hepimize önemli görevler düşmektedir. Antalya’nın kültürel zenginliğine, kültürlerimizle zenginlik katıyoruz” diye konuştu.

Düzenlenen iftar yemeğine Kepez Belediyesi Meclis üyesi Dilaver Tanık ve Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya katıldı.

Benzer Haberler

Neşet Ertaş Kepez’de ölümsüzleşti

Neşet Ertaş Kepez’de ölümsüzleşti

Kepez Belediyesi’nin vakıf ve derneklerin toplantı türü faaliyetlerini yapabilmesini sağlayacak olan Neşet Ertaş STK Merkezi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımlarıyla hizmete açıldı. Kepez Belediyesi, Ahatlı Mahallesi’nde

Tütüncü, depremden etkilenen illerin hemşehri dernekleriyle buluştu
Tütüncü, depremden etkilenen illerin hemşehri dernekleriyle buluştu

Depremden etkilenen illerin Antalya’daki hemşehri dernekleriyle buluşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yaşadığımız felaket büyük bir felaket. Yüreğimiz çok yanıyor. Bu


Tütüncü Hemşehri Dernekleri Festivalinde
Tütüncü Hemşehri Dernekleri Festivalinde

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Antalya 1. Anadolu Kültür Festivali” etkinlikleri kapsamında Hemşehri Derneklerinin, Atatürk Kültür Parkı’nda yöresel kültürlerini


Tütüncü’den STK’lara Teşekkür
Tütüncü’den STK’lara Teşekkür

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şehir buluşmalarında konuk ettiği sivil toplum kuruluşlarının üyelerine, ‘Her birinize Kepez için ürettiğiniz değer, güzellik ve