Kepezli hem ziyaretten hem de hizmetten memnun

6 Ağustos 2010, Cuma - 17:42
Kepezli hem ziyaretten hem de hizmetten memnun
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma bölgesindeki Mithat Paşa Caddesi’ni ziyaret ederek, esnafın ve vatandaşların problemlerini dinledi. Esnaf ve vatandaşlar da hem ziyaretten hem de yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Hakan Tütüncü, ilçeye şehir kimliği kazandırmak için belediyecilik hizmetlerini devam ettirirken, halkıyla da iç içe olmayı ihmal etmiyor. İlçe halkının sevincini, hüznünü paylaşmaya, vatandaşın ayağına giderek problemlere yerinde çözüm bulmaya büyük önem veren Tütüncü, Dokuma bölgesindeki Mithat Paşa Caddesi’ni de ziyaret etti.

Kepez AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın da yer aldığı gezide Tütüncü, hem esnafla hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren gezide Başkan Tütüncü, caddedeki işyerlerini tek tek ziyaret ederek, esnafın taleplerini dinledi.
Alışveriş yapan, caddeden geçen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Tütüncü, vatandaşların dile getirdiği sıkıntıları, gezide yer alan Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz’a ileterek çözümünü sağladı. Esnaf ve vatandaşlar da, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Hakan Tütüncü’nün belediyecilik hizmetlerini de başarılı bulduklarını ifade ettiler

Ziyarette Kepez AK Parti Kadın Kolları ive Gençlik Kolları üyeleri,  12
Eylül’de yapılacak olan Anayasa değişikliği referandum için vatandaşlara ve esnafa, “Evet” broşürleri dağıttı.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü ve beraberindekiler Mithat Paşa Caddesi üzerinde iş yeri bulunan Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı’yı da ziyaret etmeyi unutmadı.  

Benzer Haberler