Meclis Üyelerine hizmet gezisi.

4 Ağustos 2010, Çarşamba - 16:12
Meclis Üyelerine hizmet gezisi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı’ndan sonra, Belediye Meclis Üyelerine de, otobüs gezisiyle 15 ayda yaptığı hizmetleri anlattı.

Başkan Hakan Tütüncü’nün, park bahçeler ve fen işlerinde yapılan çalışmaların yerinde görülmesi amacıyla başlattığı hizmet tanıtım gezisine Kepez Belediye Meclis Üyeleri ile devam edildi.  Tütüncü, Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, Fen İşleri Müdürü Ali Arslan, Park Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır ve diğer teknik personeli ile birlikte yaptıkları hizmetlerle ilgili olarak, Meclis Üyelerini bilgilendirdi. Yaklaşık 4 saat süren gezide, parkları, yeni açılan yolları ve asfaltlama hizmetlerini yerinde gören Meclis Üyeleri, 15 ayda yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Hakan Tütüncü de, tapuları verilen 2 bin 300 adet gecekondunun olaysız, hak sahiplerinin rızası ile yıkılarak, 60–70 metre genişliğinde 76 km yeni yol açtıklarını söyledi. Yeni açılan yolların yüzde 80’inin asfaltlanmasının tamamlandığını belirten Tütüncü, Ekim ayına kadar yeni açılan yolların tamamını asfaltlayacaklarını ifade etti. Rekor bir asfaltlama hizmeti yaptıklarının bilgisini veren Başkan Tütüncü, 15 ayda 143 kilometresi sıcak asfalt, 145 kilometresi sathi kaplama olmak üzere, 288 km asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Yeşil alanlarda yapılan hizmetlerle ilgili olarak, Meclis Üyelerine bilgi veren Başkan Hakan Tütüncü, 15 ayda 185 bin m2 yeşil alanda, 26 parkı ilçeye kazandırdıklarını dile getirdi. Bu yıl içerisinde 10 park daha inşa edeceklerini anlatan Tütüncü, daha önceki dönemde yapılan 33 parkın tadilatının da gerçekleştiğini bildirdi. Başkan Tütüncü, kültür, sanat, spor, imar ve sosyal belediyecilik alanında yapılan çalışmalarla ilgili de açıklamalarda bulundu.

İlçeye yaptıkları hizmetlere, katkılarından dolayı Kepez Belediye Meclis Üyelerine teşekkür eden Tütüncü, “Meclis üyelerimizle birlikte el ele, gönül gönüle çok daha güzel hizmetleri Kepez’imize kazandıracağız. 15 ayda yaptığımız hizmetleri Meclis Üyelerimiz ile el birliği ve gönül birliği ile yaptık. Hepsine teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Kent Ormanı’ndaki Osmanlı Otağı’nda Meclis Üyelerine Bosna Kahvesi, Tek Sarnıç mesire alanında öğle yemeği ikram etti.

Benzer Haberler