Tütüncü sanayi esnafını gezdi

26 Temmuz 2010, Pazartesi - 19:18
Tütüncü sanayi esnafını gezdi



Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilk sıcak asfalt hizmetini yaptığı Akdeniz Sanayi Sitesi’nin, tapu sorununun çözümü için gerekli adımları attıklarını söyledi. Tütüncü, sanayiye 8,5 dönüm alandan oluşan spor kompleksi yapacaklarını da yineledi.




Başkan Hakan Tütüncü, daha öncede birçok kez ziyaret ettiği Akdeniz Sanayi Sitesi esnafıyla hafta sonu bir araya geldi. Akif Oto Servis’in açılışına katılan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk ile beraber dükkanları gezerek, sohbet ettiği esnafın taleplerini dinledi.




Sanayi esnafı da kendilerini ziyaret ederek sıkıntılarını ve sanayi sitesinin problemleriyle yakından ilgilendiği için Tütüncü’ye teşekkür ettiler.
İdari anlamda Kepez Belediyesi sınırları içerisinde olan Akdeniz Sanayi Sitesi’nin hem hizmet almasına hem de problemlerinin çözümüne önem verdiklerini belirten Başkan Tütüncü, “Akdeniz Sanayi Sitesi’nin her alanda hizmetin en iyisini hak ettiğine inanıyorum. Belediyecilik hizmetleri noktasında Akdeniz Sanayi Sitesi’ne ayrı bir önem veriyoruz.” dedi.
Belediye başkanlığı görevinde ilk sıcak asfalt hizmetini Akdeniz Sanayi Sitesi’nde yaptığını hatırlatan Tütüncü, sanayi sitesindeki yollara 3 milyon TL tutarında 12 ton asfalt döktüklerini söyledi. Bu asfalt hizmetinin sanayi sitesi için ciddi bir yatırım olduğuna işaret eden Başkan Hakan Tütüncü, sanayinin böyle bir yatırımı hak ettiğini dile getirdi.




Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, geçtiğimiz Mayıs ayındaki ziyaretinde Akdeniz Sanayi Sitesi’ne 8,5 dönümden oluşan ve içerisinde futbol, basketbol, voleybol sahaları ile dinlenme alanlarının olacağı spor tesisi yapacakları sözünü verdiğini hatırlattı. Spor tesisinin yapımına Eylül ayında başlamayı planladıklarını kaydeden Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nin en önemli problemi olan ve 11 yıldır yaşanan gecekondu problemini sona erdirmek amacıyla da gerekli adımları attıklarını dile getirdi. Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin tapulu 100 dönümlük arazisini boşaltmaları için 350’e yakın gecekonducuya tahsis edilen 30 dönümlük Hazine arazisiyle ilgili, imar uygulaması sorununun bitme aşamasına geldiğini açıkladı.




Başkan Hakan Tütüncü, esnafın talepleri doğrultusunda sanayi sitesinin eksik ve aksak sorunlarını çözmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.




Tütüncü, bir mobilya atölyesini ziyaretinde tezgahın başına geçerek, otomatik makinede kütüphane dolabının montajını da yaptı.


Benzer Haberler