Tütüncü otogar esnafını dinledi

24 Haziran 2010, Perşembe - 20:35
Tütüncü otogar esnafını dinledi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Şehirlerarası Otobüs İşletmeleri Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti, otogar esnafının problemlerini dinledi. Terör olaylarının arttığı bugünlerde yapılan ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz günlerde makamında kabul ettiği Antalya Şehirlerarası Otobüs İşletmeleri Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemal Yağcı’ya ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu. Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali’ndeki dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette hem otogar esnafının sorunları konuşuldu, hem de son günlerde artan terör olaylarına, birlik ve beraberlik vurgusuyla tepki gösterildi.

Tütüncü’nün çalışmalarını takdirle karşılıyoruz

Cemal Yağcı, ziyaretiyle otogar esnafını mutlu eden Tütüncü’nün, başarılı hizmetlerini takdirle karşıladıklarını söyledi. Başkan Tütüncü’ye, otogar esnafı adına ziyaretinden dolayı teşekkür eden Yağcı, “Memleketimize, ülkemize kim bir çivi çakıyorsa, ülkenin menfaati için kim parmağını oynatıyorsa Allah ondan razı olsun.” dedi.
Yağcı, “Ülkemizin bugünlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Aramıza nifak sokmaya çalışan, bizleri bölmeye çalışan, kardeşi, kardeşe kırdırmaya çalışan zihniyete Allah fırsat vermesin. Allah birliğimiz ve beraberliğimizi bozmasın.” sözleriyle son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi.


Her kesimi kucaklayan yönetim anlayışımız var


Başkan Hakan Tütüncü de, Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali’ndeki esnafla birlikte olmanın kendisi için büyük bir mutluluk ve onur vesilesi olduğunu dile getirdi. 

“Bizler toplumumuzu bir bütün olarak kucaklayan ve toplumumuzu bütün unsurlarıyla seven, bir anlayışın temsilcileriyiz.” diyen Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yerel yönetim anlayışımızda, bütün gönülleri kucaklamak, toplumu bir bütün olarak kabul etmek, toplumun içerisindeki her bir bireyi bütün farklılıklarıyla, toplumumuzun ana unsuru olarak karşılamak vardı.”

Otogar esnafının problemlerini çözmek bizi mutlu eder

Otogar esnafının, kamu hizmeti ürettiğinin altını çizen Tütüncü, bu kamu hizmetinin de ülke için ne kadar değerli olduğunu bir Türk vatandaşı olarak iyi bildiğini kaydetti. 
Başkan Tütüncü, otogar çalışanlarının problemlerinin çözümüne karınca kararınca katkı sağlamanın kendilerini mutlu edeceğini ifade ederek,”Sizlere yakın, her zaman yanı başınızda olan bir belediye başkanınızın olduğunu bilmenizi istiyorum.” hatırlatmasını yaptı

Sağduyu ile terörden kurtulacağız

Başkan Hakan Tütüncü, son günlerde yaşanan terör olaylarıyla ilgili tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Bir gizli elin, birlik ve beraberliğimizi bozmaya yöneldiği ve Türkiye’nin bütünlüğüne kastetmeye çalıştığı, kardeşi kardeşe düşürmeye çalıştığı bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah Türkiye, bundan önce olduğu gibi sağduyu ile birlik ve beraberliğine, bütünlüğüne asla zarar getirmeden bu süreci tamamlayacaktır. Milletimiz öteden bu yana sağduyu ile hareket etmesini bilmiş, en zor zamanlarında bile sağduyuyu elden bırakmamıştır. Bu yönüyle de düşmanına sevinç vermeyen bir yapısı vardır. Bu süreçte de birbirimiz arasındaki bağlar yine devreye girecek, yine düşmanı sevindirmeyecek bir yaklaşımı hepimiz sergileyeceğiz.”

Otogar esnafından ziyaret teşekkürü

Konuşmaların ardından Tütüncü, Antalya Şehirler Arası Otobüs İşletmesi’ndeki bilet satış gişelerini ve işletmeleri dolaştı. Tütüncü, otogardaki bütün bilet satış gişelerini ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet etti, isteklerini dinledi. Başkan Tütüncü, sohbet ettiği vatandaşlara da hayırlı yolculuklar diledi. Otogar esnafı da yaklaşık 2 saat kendileriyle birlikte olan ve dertlerini dinleyen Tütüncü’ye, ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 
Ziyarette Kepez Belediye Meclis Üyesi Dilaver Tanık ile Muratpaşa Meclis Üyesi Mahmut Sabuncuoğlu da hazır bulundu.





 

Benzer Haberler