Kepez’de hafta sonları çok güzel

16 Kasım 2018, Cuma - 12:04
Kepez’de hafta sonları çok güzel
Başkan Hakan Tütüncü, yılda 600, ay boyunca 80’e yakın kültür sanat etkinlikleri düzenlediklerini belirterek, “ Artık Kepez’de hafta sonları da birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler oluyor.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençlik buluşmaları kapsamında  Nazime Baki Saatçioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleşen buluşmada Başkan Hakan Tütüncü, sohbet ettiği öğrencilerin görüşlerini dinledi ve sorularını cevaplandırdı.

9 yılda Kepez’e 130 okul

Konuşmasında,  “İnancımıza göre insanların en hayırlısı insanlara en çok faydası dokunandır.” diyen Başkan Tütüncü, “Şu an Kepez’de 200’e yakın okul var. Bu okulların bütün öğrencilerinin daha iyi imkânlara sahip olması için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Son 9 yılda 130 civarında yeni okulun yapılmasına vesile olduk. Okul yapmak belediyenin değil, Milli Eğitim Bakanlığı’nın görevi. Ama biz elimizdeki imkânları devletin imkanlarıyla birleştirdik ve ortaya bir ürün çıkardık.  Bu okullardan kim faydalanıyor? Öğrenciler. Öğrencilerimiz daha iyi imkanlarda okurlarsa onlarda kendilerinden sonra gelecek kuşaklara iyilik ve güzellik yapmazlar mı? Yaparlar. Yatırımı nereye yapıyoruz? Gençler üzerinden ülkenin geleceğine…” ifadesini kullandı.  

Yılda 600 etkinlik

Gençleri, Kepez’in kültür, sanat ve sportif etkinliklerine davet eden Tütüncü, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Belediye olarak kültür ve sanat ve sportif etkinliklere çok önem veriyoruz.  1 yılda 600 etkinliğine imza atıyoruz. Aylık kültür bülteni yayınlıyoruz.  Bu yayın, Antalya’da başka bir belediyede yok.  Onlarca salonumuz var ve buralarda ay boyunca 80 ile 100 etkinlik oluyor.

Kepez’de her hafta sonu etkinlik var

Kültür ve sanat etkinliğin merkezi haline gelen Dokumapark’ta geçtiğimiz hafta kahve festivalinin ilkini düzenledik.  40 yıl hatırı olsun diye, Antalya’ya bi dünya kahve getirdik. Dokumapark, hafta sonları çeşitli otomobillerin buluşmalarına da ev sahipliği yapıyor. Buradaki kültür ve sanat sokağımız, antika severleri buluşturuyor.   Drag ve off road pistlerimizi de hizmete açtık. Motor sporları heyecanı da artık Kepez’de yaşanıyor.  Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören ve ziyaretçi rekoru kıran Kepez Kitap Fuarı’nın ikincisinin hazırlıklarına başladık. Kepez’de her hafta sonu her yaş grubunun ilgisini çeken çeşitli hobi alanlarında birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler düzenliyoruz. Artık Kepezli hemşehrilerimiz  hafta sonu etkinliği için başka ilçelere gitmiyor. Çünkü hafta sonları  Kepez’de çok güzel.”
Öğrenciler, buluşmanın sonunda Başkan Hakan Tütüncü’ye çiçek vererek, kendilerine gösterdiği ilgiden ve eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.
Kepez’de hafta sonları çok güzel
Kepez’de hafta sonları çok güzel

Benzer Haberler

2018 Kepez’in altın yılı oldu

2018 Kepez’in altın yılı oldu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2018 yılında ilçede gerçekleştirdikleri hizmetleri değerlendirdi.  2018’in Kepez’in altın yılı olduğunu belirten Tütüncü, “Örnek projelerle modern şehirciliğe koşan Kepez’in çalışanı da mutlu, bu

Türkiye’nin en büyük bilim merkezi ‘BilimFest’ ile kapılarını açtı
Türkiye’nin en büyük bilim merkezi ‘BilimFest’ ile kapılarını açtı

Kepez Belediyesinin, TÜBİTAK işbirliğiyle kurduğu Türkiye’nin en büyük bilim merkezi Antalya Bilim Merkezi ve 3 gün sürecek BilimFest ile kapılarını açtı. Açılış törenine


“Kepez’de bir devre imza attık”
“Kepez’de bir devre imza attık”

Başkan Hakan Tütüncü, meclis ve belediye idaresi olarak çok güzel eserler yaparak, bir devre imza attıklarını söyledi. Kepez Belediye Meclisi’nin, Nisan ayı olağan toplantısında kabul


Kepez’e çifte açılış
Kepez’e çifte açılış

Kepez Belediyesi’nin Anadolu uygarlıklarının 84 eserinin yer aldığı MinyaTürk Açık Hava Müzesi ve Simülasyon(sanal gerçeklik) Merkezi törenle hizmete açıldı. Müzeleri, kültür