Tütüncü son ders zilini çaldı

18 Haziran 2010, Cuma - 21:29
Tütüncü son ders zilini çaldı
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ahmet-Leman Baytar İlköğretim Okulu’nun karne törenine katılarak 2009–2010 eğitim-öğretim yılının son ders zilini çaldı, öğrencilere karnelerini verdi. 

Başkan Hakan Tütüncü, eğitim yılı boyunca birçok kez ziyaret ettiği öğrencileri, karne sevincinde de yalnız bırakmadı. Tütüncü, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında 2009–2010 yılı eğitim- öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle Ahmet-Leman Baydar İlköğretim okulunun bahçesinde düzenlenen törene katıldı. Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek ve Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya’nın da yer aldığı törende Tütüncü,  okul folklor ekibinin üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Okul folklor ekibinin, halk oyunları gösterisinin ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü Cemalettin Ulus, öğrencilere verdikleri emeklerin karşılığını başarı olarak alacaklarını söyledi.

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek de, yaz tatiline girildikten sonra okulların kapısına kilit vurmayacaklarını belirterek, okulların, vatandaşların kültürel ve sosyal etkinliklerine açık olacağını ifade etti. Şimşek, velilere, çocuklarını, tatillerini daha verimli değerlendirmeleri için yaz spor okullarına ve Halk Eğitim Merkezleri’nin açacağı kurslara göndermeleri tavsiyesinde de bulundu.

Başkan Hakan Tütüncü de törendeki konuşmasında, Kepez Belediyesi olarak eğitimin her kademesinde öğrencilerin başarılı olması için gereken her türlü, çalışmayı yaptıklarını kaydederek.  Öğrencilerimize, iyi ve kaliteli bir eğitim imkanı sunulması halinde ülkenin yarınlarının da güzel olacağına değinen Tütüncü,  öğrencilere de şu şekilde seslendi: “Sizler de bir yıl boyunca çok çalıştınız ve yoruldunuz. İyi bir tatil yaparak, önümüzdeki eğitim-öğretim yılına  çok daha kuvvetli hazırlanın. Seneye okula döndüğünüzde, çok daha güzel bir şekilde çalışarak, daha başarı olmanın yollarını aramalısınız. Sizlerin çok daha iyi yerlerde olacağınıza inanıyorum. Desteğimiz, gayretimiz sizlerle birlikte olacaktır.”
Konuşmaların ardından Başkan Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimşek ve Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya, mezun olan 8. sınıflarda ilk üçe giren öğrencilere, onur belgelerini ve ödüllerini verdiler.

Tütüncü, mezun olan öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Mezun olan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Hakan Tütüncü, öğretmenlerle de bir araya geldi.

Öğretmenlere de, öğrencileri başarılı bir şekilde yetiştirdikleri için teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Yapmış olduğunuz meslek, kutsal bir meslek olmanın yanında böyle bir okulda bu mesleği icra etmeniz, öğrencilerimizi geleceğe hazırlamanız, eğitimleriyle özenli bir şekilde meşgul olmanız son derece olumludur. Bu ülkenin, çocuklarının geleceği aydınlık olacaksa bu, okullardaki başarıyla mümkün olacaktır. Çocukların kaderinin şekillenmesi, aldıkları kaliteli eğitimle, sizlerin onlara vereceğiniz katkıyla olacaktır.” ifadesini kullandı.
Öğretmenleri ziyaretinin ardından Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, 2009-2010 eğitim-öğretim yılının son ders zilini  çaldı. 




Benzer Haberler