Kepez genç yeteneklerini arıyor

2 Ekim 2018, Salı - 15:27
Kepez genç yeteneklerini arıyor
Kepez Belediyesi’nin ‘Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi ‘kapsamında okullarda gerçekleştirdiği yetenek taramaları başladı. Taramalar ilk etapta futbol branşında, 54 ilkokulda yapılacak. 

Spor alanında yetenekli gençlerin keşfedilmesi ve yetiştirilmesini sağlamak amacıyla 5 yıl önce Kepez Belediyesi tarafından başlatılan ‘Kepez’in Yıldızları Spor ve Eğitim Projesi’ yine yetenekli sporcularını arıyor. Kepez’in 54 ilkokulu’nda yapılacak taramalarda yetenekli bulunan gençler, Kepez Belediyespor’un alt yapısına alınacak. İlk etapta futbol branşında başlayan taramalar her gün 2 okulda gerçekleştirilecek. Her yıl okullarda yapılan taramalar ile yüzlerce yetenekli çocuk, kaliteli ve akademik bir eğitim alma ve kariyer basamaklarını tırmanma şansı yakalıyor. Önümüzdeki günlerde Voleybol ve Basketbol branşlarında da yetenek taramaları gerçekleştirilecek.

Çocuklarımızla sporu buluşturuyoruz

Sporu ve sporcuyu destekleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türk futboluna alt yapı desteği vermek ve sporu ilçedeki tüm çocuklarla buluşturmak için “Kepez’in Yıldızları” projesini başlattıklarını söyledi. Başkan Tütüncü, proje ile okullardaki öğrencilerin sportif yeteneklerinin keşfedilerek, spora kazandırıldığını vurguladı.

Genç yetenekleri spora kazandırıyoruz

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’da \"Bu proje sayesinde geçtiğimiz yıllarda birçok genç yeteneği spora kazandırdık. Kulüp olarak hazırladığımız ve hayata geçirdiğimiz projelerle Türk sporunun ihtiyacı olan sporcuları yetiştiriyoruz. Kepez\'in Yıldızları Projesi her yıl geleneksel olarak faaliyetlerini sürdürecek.\" şeklinde konuştu.
 
Kepez genç yeteneklerini arıyor
Kepez genç yeteneklerini arıyor
Kepez genç yeteneklerini arıyor

Benzer Haberler