​Değerli Hemşehrilerim

17 Ağustos 2018, Cuma - 16:14
​Değerli Hemşehrilerim
Yüce milletimizin ilahi bir armağan olarak kabul ettiği bayramlar, dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz çok değerli ve müstesna günlerdir. Bu vesileyle gönül almak, mazlum ve mağdurların yüzünü güldürmek bayramları diğer zamanlardan farklı kılan güzelliklerdir.
Bayramlar, her birimizin Rabbimize ve kardeşlerimizin birbirine yakınlaştığı, bir yıl içinde yaptıklarımızı gözden geçirdiğimiz muhasebe günleridir. Birbirini seven insanların, dostların, inananların ve bütün insanların kucaklaştığı günlerdir. 

Bayramlarımız ayni zamanda kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbeti ve dayanışmayı pekiştirme ve gönül kazanma günleridir. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurbanın ve Kurban Bayramı’nın anlamını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz. Bu bayramda, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalı, kurban ibadeti vesilesiyle elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmalı ve gönülden paylaşabilmeliyiz.

Bir Kurban Bayramı\'nı daha sizlerle birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşarken, hizmet etmeyi en büyük onur saydığımız Kepez’i Türkiye’nin en modern ilçesi haline getirme hedefimiz doğrultusunda sizlerden aldığımız güçle birlikte her geçen gün biraz daha fazla yol kat ediyoruz. Bu desteğiniz sürdükçe hizmet çıtamızı sürekli yükselteceğiz.

Kepez Belediyesi olarak bu bayramı da mutlulukla geçirmeniz için gereken her türlü tedbiri almış bulunuyoruz. Kurban kesim alanlarımızda bayram boyunca sizlere en iyi hizmeti sunacağız. Bayram boyunca yardıma  ihtiyaç duyduğunuz her durumda belediyemiz her zamanki  gibi yanı başınızda olmaya devam edecektir.

Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularımla bir kez daha kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte en iyi şekilde yaşamanız dileğiyle; bayramın İslam alemiyle birlikte tüm insanlığa ve hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum.”
 
                                                                                                     Hakan TÜTÜNCÜ
                                                                                                     Belediye Başkanı

Benzer Haberler