Kepez’in gururu

30 Temmuz 2018, Pazartesi - 15:17
Kepez’in gururu
Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu tesisinde yüzmeyi öğrenen ve Kepez Belediyesi Spor Kulübü alt yapısına giren Eylül İkra Kalburan (12), Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 yaş ulusal yüzme gelişim projesi 2. Etap bölge müsabakasından yine madalya ile döndü.

Denizli’de gerçekleştirilen Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 yaş ulusal yüzme gelişim projesi 2. Etap bölge müsabakasından yine madalya ile dönen Eylül İkra Kalburan, Kepez’in gururu oldu. Genç yüzücü, 11-12 yaş yüzme gelişim projesi kapsamında Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 17-18 Şubat tarihlerinde Muğla da düzenlenen 1. Etap bölge yarışmalarında 50 metre serbest stilde 36:75, 50 kurbağalama stilde 44:69 B2 barajlarını geçip madalya almaya hak kazanmıştı. İl içi vize yarışmalarında tüm barajları geçerek bir sonraki aşama olan 28-29 Temmuz’da Denizli’de gerçekleştirilen müsabakalarda başarısını devam ettirerek, Kepez’e madalya ile döndü.

Ünlüoğlu, “Gururlandık”

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nde yetişen sporcu Eylül İkra Kalburan, ailesine ve spor kulübüne büyük gurur yaşattı. Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Yetiştirdiğimiz çocuklarımızın başarıları bizlere gurur ve mutluluk veriyor. Eylül kızımız, antrenörlerimizin ve kendisinin özverili çalışmaları sayesinde kısa sürede başarı basamaklarını tırmandı. Hem eğitmenlerimize hem de Eylül’e bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyorum.” dedi.
Kepez’in gururu

Benzer Haberler