Kepez’in madalyalı yüzücüleri

26 Temmuz 2018, Perşembe - 16:20
Kepez’in madalyalı yüzücüleri
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün yüzme eğitimlerine katılarak, Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu tesislerinde yüzmeyi öğrenen Eylül İkra Kalburan(12) ve Akad Ünsal(12), iki yıllık eğitimin ardından madalyalı yüzücü oldu.

Kepezspor Kulübü’nün eğitimlerine katılarak, yüzmeyi öğrenen Eylül İkra Kalburan(12) ve Akad Ünsal(12), Kepez’in gururu oldu. Yüzmeyi öğrenmekle kalmayarak, iki yıllık eğitimin ardından Kalburan ve Ünsal, musabakalara katılarak, madalyalar kazandılar. Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Ulusal Yüzme Gelişim Projesi kapsamında düzenlenen il içi vize yarışmalarında başarılı olan Eylül İkra Kalburan(12) ve Akad Ünsal(12), şubat ayında Muğla’da yapılan 1. Etap grup müsabakasından madalya ile dönerek, Kepezlileri gururlandırdı.

Madalyalarla döndüler

Eylül İkra Kalburan 50 metre serbest stilde 36:75, 50 kurbağalama stilde 44:69 ile B2 barajlarını geçerek, madalya almaya hak kazandı. Akad Ünsal ise 50 serbest stilde 37:36 derecesi ile B1, 50 metre sırtüstü stilde 42:82 derecesi ile B1, 100 metre sırtüstü stilde 01:34 derecesi ile B1, barajlarını geçerek madalya almıştı. Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Ulusal Yüzme Gelişim Projesi’nin 2. Etabı için Haziran ayında Antalya’da düzenlenen il içi vize yarışmalarında Eylül İkra Kalburan başarısını devam ettirdi. Dört barajı geçen Eylül İkra Kalburan,  Denizli’de 28-29 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek 2. Etap bölge şampiyonasına gitmeye hak kazandı. 

Ünlüoğlu, “Sporcularımız gururlandırdı”

Başarılı sporcuları tebrik eden Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu “Çocuklarımızın başarıları bizi gururlandırdı, kendilerini tebrik ediyorum. Kulübümüz bünyesinde bulunan antrenörlerimizin de bu başarılarda çok emeği olduğunu açık yüreklilikle söylüyorum. Onlara da bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Tüm çabamız geleceğimiz olan çocuklarımız içindir. Genç sporcularımızın başarılara imza attığını görmek bize daha çok çalışma azmi veriyor.” dedi.  
 
Kepez’in madalyalı yüzücüleri

Benzer Haberler