Başkan Tütüncü, oyunu kullandı

24 Haziran 2018, Pazar - 13:48
Başkan Tütüncü, oyunu kullandı
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri  için oyunu eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile birlikte Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda kullandı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, oyunu Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda kullandı. Başkan Tütüncü, oy kullanacağı okula eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile beraber geldi. Hüseyin Avni Çöllü Ortaokulu’nda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Tütüncü, seçmenlerle tek tek tokalaşarak, sohbet etti. Oy zarfını ‘Hayırlı, uğurlu olsun’ dilekleriyle, 1452 nolu seçmen sandığına atan Başkan Tütüncü, oy kullanma işleminin ardından sandık görevlilerine de kolaylıklar diledi. 

Tütüncü, “Söz Milletin”

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimlerimizin ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Oyumuzu kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Ülkemiz için, milletimiz için, hayırlara vesile olmasını cenabı-ı Allah’tan niyaz ediyorum. En önemli mutluluklardan bir tanesi oy verme işlemlerinin sabahın erken saatlerinde büyük bir  demokratik olgunluk içinde gerçekleştiriliyor olmasıdır. Hemşehrilerimiz bu seçimi adeta demokrasi bayramı ve  şöleni olarak algılamaktadırlar. Mutluluk ve neşe içinde oy işlemlerini gerçekleştirmektedirler. Oy kullanılan diğer sandıklarımızı da ziyaret ettik. Sandık görevlilerinin işlerini büyük bir özveri ile yapıyor olması da demokrasi bayramına bir işarettir. Bugün milli irade tecelli edecek. Yaklaşık 50 gün boyunca milletimize ve hemşehrilerimize doğru bildiklerimizi anlattık. Ve şimdi de söz artık milletin. Sandıktan irade tecelli edecek. Tecelli eden iradeyi hepimiz başımızda karşılayacak ve saygı duyacağız.” dedi.

 
Başkan Tütüncü, oyunu kullandı
Başkan Tütüncü, oyunu kullandı
Başkan Tütüncü, oyunu kullandı

Benzer Haberler