Değerli Hemşehrilerim;

14 Haziran 2018, Perşembe - 10:05
Değerli Hemşehrilerim;
Rahmet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerifi daha tamamlayarak milletçe sevgi ve muhabbetle kucaklaştığımız bir Ramazan Bayramına daha kavuştuk.

Ramazan Bayramınızı kutluyor, bu mübarek günlerin beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını diliyorum.
Bayramlar, milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı, insanları aynı düşünce ve duygularda buluşturan,  yakınlaştıran, umut ve sevincimizi artıran, aramızdaki dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştiren günlerdir.

Bu duygularla, Ramazan Bayramının şahsınız, aileniz, ilçemiz, ülkemiz, İslam Alemi ve insanlık için güzelliklere, hayırlara vesile olmasını bütün kalbimle temenni ediyorum. 

Ramazan ayının ulviyetini, mutluluğunu ve paylaşma geleneğini Kepez’in 66 mahallesinde kurduğumuz iftar sofralarımızda yaşattık. Ramazan boyunca iftar sevincini ve Ramazan’ın bereketini iftar sofralarında 100.000 hemşehrimizle birlikte paylaştık.

Ramazan ayı boyunca, kapılarını kimsenin çalmadığı hasta, dul ve yetim, kimsesiz vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak için ziyaretlerde bulunduk. Ortaya koyduğumuz manevi atmosferde her vesile ile vatandaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu ve hazzını yaşadık.

Kepez Belediyesi olarak Ramazan Bayramını en iyi şekilde yaşamanız için her türlü tedbiri aldık. Belediyemiz, yardıma  ihtiyaç duyduğunuz her hususta ve her zaman yanı başınız da olacaktır.

Siz değerli hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını, en kalbi duygularımla kutlarken,  bu güzel günlerin coşkusunun doyasıya yaşanmasını temenni eder,  bayramın tüm insanlığa hayırlı olmasını tüm içtenliğimle dilerim.


                                                                                                     Hakan TÜTÜNCÜ
                                                                                               Kepez Belediye Başkanı
 
 

Benzer Haberler

Kepez Belediye Başkanı Sn. Hakan Tütüncü\'nün Kurban Bayram mesajı

Kepez Belediye Başkanı Sn. Hakan Tütüncü\'nün Kurban Bayram mesajı

Kepez Belediye Başkanı Sn. Hakan Tütüncü\'nün Kurban Bayram mesajı; Değerli Hemşehrilerim, Mübarek Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla kutlar; bayramın, ülkemiz başta olmak üzere, tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün bayram mesajı
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün bayram mesajı

Saygıdeğer Hemşehrilerim; Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ne mutlu ki bu sene de iyi niyetlerimizin, dualarımızın eşlik ettiği iftar sofralarında, yan yana hep birlikte olduk.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Bayram Mesajı
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Bayram Mesajı

Değerli Hemşehrilerim Bayramlar, dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz, birbirini sevenlerin, dostların, inananların kucaklaştığı ve bir yıl içinde


Tütüncü’nün Ramazan Bayramı mesajı
Tütüncü’nün Ramazan Bayramı mesajı

Değerli Hemşehrilerim; Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan 11 ayın sultanı Ramazanı Şerif'i geride bırakarak bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın